Speli si stergi toate legumele de apa, carnea o speli si o tai bucati mari. Intr-o tava pui uleiul de masline adaugi carnea si legumele taiate bucati mai mari, rosiile le pui la urma dupa ce ai terminat cu legumele tot tocate bucati mai mari. Ccondimentezi cu sare, piper, cimbru si putina menta mai pui putin ulei de masline si pui apa. Dai tava la cuptor pentru circa 2 ore si gata mancarica. Poti face aceeasi mancare dar fara carne iese la fel de gustoasa.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii