Se fierbe lintea. Prazul se taie rondele. Usturoiul se taie marunt sau se da pe razatoarea fina. Se caleste prazul, se pune lintea, se amesteca din cand in cand sa nu se prinda in pasta de rosii. Adaugam usturoiul, sare si piper peste linte si se lasa la foc potrivit. Se prepara fileul de peste trecandu-l prin pesmet si apoi se prajeste pana devine auriu. Se asaza pe farfurie impreuna cu lintea. Ca bautura eu am servit un pahar de merlot. Pofta buna! Astept parerile voastre si sa-mi spuneti daca ati incercat reteta.
Ceapa se taie marunt, iar morcovul se da prin razatoarea cu ochiuri mici.
Sarmale cu varza dulce in vas de lutRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii