autor:

Miclea_Horatiu-vasile

» » Mancaruri cu peste

Linte cu pastrav in crusta de pesmet

Autor: Miclea_Horatiu-vasile (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 25 februarie 2014

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Miclea_Horatiu-vasile (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 25 februarie 2014

Ingrediente
500 g linte uscata, 1 praz (se poate inlocui cu ceapa), 2 catei de usturoi potriviti, 1 conserva de pasta de rosii (excelente sunt si rosiile intregi in suc), sare, piper, patrunjel verde, file de peste, pesmet, ulei

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Se fierbe lintea. Prazul se taie rondele. Usturoiul se taie marunt sau se da pe razatoarea fina. Se caleste prazul, se pune lintea, se amesteca din cand in cand sa nu se prinda in pasta de rosii. Adaugam usturoiul, sare si piper peste linte si se lasa la foc potrivit. Se prepara fileul de peste trecandu-l prin pesmet si apoi se prajeste pana devine auriu. Se asaza pe farfurie impreuna cu lintea. Ca bautura eu am servit un pahar de merlot. Pofta buna! Astept parerile voastre si sa-mi spuneti daca ati incercat reteta.
Daca ti-a placut reteta noastra "Linte cu pastrav in crusta de pesmet" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Supa de cod

Supa de cod

Legumele curatate,spalate,taiate in bucati mai mici,se inmoaie putin in unt incins,se adauga apoi

2 voturi    2 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
File de pangasius cu mamaliguta

File de pangasius cu mamaliguta

Se spala pestele si se sterge cu prosop de hartie absorbant. Se pune faina si pesmetul pe o farfurie.Ouale

0 voturi    2 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 500 g linte uscata
  • 1 praz (se poate inlocui cu ceapa)
  • 2 catei de usturoi potriviti
  • 1 conserva de pasta de rosii (excelente sunt si rosiile intregi in suc)
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde
  • file de peste
  • pesmet
  • ulei

Raporteaza reteta

Retete
de Miclea_Horatiu-vasile
chec cu crema

chec cu crema

COMPOZITIA : se pun intr-un castron inalt albusul,galbenusul impreuna cu zaharul,se amesteca cu mixerul

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Torturi
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Salau in dovleac placintar Salau in dovleac placintar

Se taie capac la dovleac, se scot semintele si o mare cantitate din miez cu ajutorul unei linguri. Se sareaza pestii, se condimenteaza

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Pastrav la cuptor si orez cu legume. Pastrav la cuptor si orez cu legume.

Pentru pastrav. Pentru inceput punem cuptorul la incins, 200 grade C. Pestele se spala bine cu apa rece, apoi se pune intr-o tava

2 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Creveti a la Franky