autor:

Miclea_Horatiu-vasile

» » Mancaruri cu peste

Linte cu pastrav in crusta de pesmet

Autor: Miclea_Horatiu-vasile (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 25 februarie 2014

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Miclea_Horatiu-vasile (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 25 februarie 2014

Ingrediente
500 g linte uscata, 1 praz (se poate inlocui cu ceapa), 2 catei de usturoi potriviti, 1 conserva de pasta de rosii (excelente sunt si rosiile intregi in suc), sare, piper, patrunjel verde, file de peste, pesmet, ulei

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Se fierbe lintea. Prazul se taie rondele. Usturoiul se taie marunt sau se da pe razatoarea fina. Se caleste prazul, se pune lintea, se amesteca din cand in cand sa nu se prinda in pasta de rosii. Adaugam usturoiul, sare si piper peste linte si se lasa la foc potrivit. Se prepara fileul de peste trecandu-l prin pesmet si apoi se prajeste pana devine auriu. Se asaza pe farfurie impreuna cu lintea. Ca bautura eu am servit un pahar de merlot. Pofta buna! Astept parerile voastre si sa-mi spuneti daca ati incercat reteta.
Daca ti-a placut reteta noastra "Linte cu pastrav in crusta de pesmet" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Peste umplut cu legume la cuptor, in sos de rosii cu garnitura de orez

Peste umplut cu legume la cuptor, in sos de rosii cu garnitura de orez

Pestele, dupa ce a fost curatat de solzi si spalat bine, se va deschide si se va cresta pe latime

6 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Mancaruri cu peste
pastrav la gratar si cartofi natur

pastrav la gratar si cartofi natur

Pastravul se curata,se spala se unge cu ulei si se sareaza.. Pastravul se frige pe ambele parti. cartofii

14 voturi    9 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 500 g linte uscata
  • 1 praz (se poate inlocui cu ceapa)
  • 2 catei de usturoi potriviti
  • 1 conserva de pasta de rosii (excelente sunt si rosiile intregi in suc)
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde
  • file de peste
  • pesmet
  • ulei

Raporteaza reteta

Retete
de Miclea_Horatiu-vasile
chec cu crema

chec cu crema

COMPOZITIA : se pun intr-un castron inalt albusul,galbenusul impreuna cu zaharul,se amesteca cu mixerul

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Torturi
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Somon la cuptor in crusta de aluat fraged Somon la cuptor in crusta de aluat fraged

Mai intai vom pregati aluatul, ca sa aiba timp sa se odihneasca. Intr-un vas punem faina si sarea, peste care vom adauga untul rece,

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne
Lup de mare cu legume si orez negru Lup de mare cu legume si orez negru

Pestele curatat se pune la marinat pentru cel putin 30 min, impreuna cu continutul plicului de condiment lichid. Dupa marinare punem

0 voturi    0 comentarii
55 min
Mancaruri cu peste
MACROU LA CUPTOR