autor:

Miclea_Horatiu-vasile

» » Mancaruri cu peste

Linte cu pastrav in crusta de pesmet

Autor: Miclea_Horatiu-vasile (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 25 februarie 2014

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Miclea_Horatiu-vasile (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 25 februarie 2014

Ingrediente
500 g linte uscata, 1 praz (se poate inlocui cu ceapa), 2 catei de usturoi potriviti, 1 conserva de pasta de rosii (excelente sunt si rosiile intregi in suc), sare, piper, patrunjel verde, file de peste, pesmet, ulei

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Se fierbe lintea. Prazul se taie rondele. Usturoiul se taie marunt sau se da pe razatoarea fina. Se caleste prazul, se pune lintea, se amesteca din cand in cand sa nu se prinda in pasta de rosii. Adaugam usturoiul, sare si piper peste linte si se lasa la foc potrivit. Se prepara fileul de peste trecandu-l prin pesmet si apoi se prajeste pana devine auriu. Se asaza pe farfurie impreuna cu lintea. Ca bautura eu am servit un pahar de merlot. Pofta buna! Astept parerile voastre si sa-mi spuneti daca ati incercat reteta.
Daca ti-a placut reteta noastra "Linte cu pastrav in crusta de pesmet" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
STORCEAG ca la  SF.GHEORGHE

STORCEAG ca la SF.GHEORGHE

- Se pun 2 litri apă cu sarea şi piperul la fiert -Se taie în bucăţele cât mai mărunte

9 voturi    2 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu peste
Peste la cuptor cu garnitura de orez

Peste la cuptor cu garnitura de orez

1. Pestele se curata si se spala in citeva ape; 2. Ceapa, patrunjelul, usturoiul de toaca marunt; 3.

2 voturi    2 comentarii
2h
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 500 g linte uscata
  • 1 praz (se poate inlocui cu ceapa)
  • 2 catei de usturoi potriviti
  • 1 conserva de pasta de rosii (excelente sunt si rosiile intregi in suc)
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde
  • file de peste
  • pesmet
  • ulei

Raporteaza reteta

Retete
de Miclea_Horatiu-vasile
chec cu crema

chec cu crema

COMPOZITIA : se pun intr-un castron inalt albusul,galbenusul impreuna cu zaharul,se amesteca cu mixerul

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Torturi
Retete

din Mancaruri cu peste

Pilaf grecesc cu creveti si ierburi Pilaf grecesc cu creveti si ierburi

Se spala bine crevetii si se pun la fiert in apa clocotita 5 minute, dupa care se strecoara si se dau de o parte.Incalziti uleiul de

0 voturi    1 comentariu
nespecificat
Mancaruri cu peste
Mici din carne de peste Mici din carne de peste

Feliile de pește se pun în apă cu sare și zeamă de lămâie pentru 10-15 minute. După aceea se scurg bine şi se pun

1 vot    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste
Somn in crusta de branza