autor:

Miclea_Horatiu-vasile

» » Mancaruri cu peste

Linte cu pastrav in crusta de pesmet

Autor: Miclea_Horatiu-vasile (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 25 februarie 2014

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Miclea_Horatiu-vasile (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 25 februarie 2014

Ingrediente
500 g linte uscata, 1 praz (se poate inlocui cu ceapa), 2 catei de usturoi potriviti, 1 conserva de pasta de rosii (excelente sunt si rosiile intregi in suc), sare, piper, patrunjel verde, file de peste, pesmet, ulei

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Se fierbe lintea. Prazul se taie rondele. Usturoiul se taie marunt sau se da pe razatoarea fina. Se caleste prazul, se pune lintea, se amesteca din cand in cand sa nu se prinda in pasta de rosii. Adaugam usturoiul, sare si piper peste linte si se lasa la foc potrivit. Se prepara fileul de peste trecandu-l prin pesmet si apoi se prajeste pana devine auriu. Se asaza pe farfurie impreuna cu lintea. Ca bautura eu am servit un pahar de merlot. Pofta buna! Astept parerile voastre si sa-mi spuneti daca ati incercat reteta.
Daca ti-a placut reteta noastra "Linte cu pastrav in crusta de pesmet" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
CRAP LA CUPTOR

CRAP LA CUPTOR

Se curata pestele de solzi si intestine, se spala, se condimenteaza cu condimetul special pentru

20 voturi    9 comentarii
1h
Mancaruri cu peste
Pastrav la cuptor cu taitei chinezesti

Pastrav la cuptor cu taitei chinezesti

Pastravul curatat si spalat il punem intr-o tava de yenna,peste care adaugam condimentele pe care

20 voturi    9 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

Hair Clipper 41mm

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 500 g linte uscata
  • 1 praz (se poate inlocui cu ceapa)
  • 2 catei de usturoi potriviti
  • 1 conserva de pasta de rosii (excelente sunt si rosiile intregi in suc)
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde
  • file de peste
  • pesmet
  • ulei

Raporteaza reteta

Retete
de Miclea_Horatiu-vasile
chec cu crema

chec cu crema

COMPOZITIA : se pun intr-un castron inalt albusul,galbenusul impreuna cu zaharul,se amesteca cu mixerul

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Torturi
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Pastrav la cuptor si orez cu legume. Pastrav la cuptor si orez cu legume.

Pentru pastrav. Pentru inceput punem cuptorul la incins, 200 grade C. Pestele se spala bine cu apa rece, apoi se pune intr-o tava

2 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Peste al cartoccio sau in punga la cuptor Peste al cartoccio sau in punga la cuptor

Dupa ce ati curatat pestii de solzi si de interioare, ii uscati de apa. In burta lor introduceti 1/2 catei de usturoi, frunzele de

9 voturi    5 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
FILE DE PANGASIUS CU CRUSTA DE MUSTAR