Se freacă zahărul cu gălbenuşurile pănă se albeşte.Laptele cald se adaugă treptat la ouă, apoi se mai pune pe un foc foarte mic(sau pe aburi) cam 10 minute până devine ca o smântână subţire. Se ia de pe foc, se adaugă esenţele şi când e aproape rece alcoolul(treptat).
Se pune în sticle.
Se poate consuma imediat, dar mai bine la masa de sărbătoare.
Se poate face mai mult pentru a oferi un cadou făcut de noi celor dragi.
Oricum, nu uitaţi că excesul de orice fel nu e sănătos.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii