Se taie in doua grepfruit-urile și se storc pe storcătoarea de citrice, se pun in vasul dorit, apoi se taie lămâia în două, se taie 4 felii subtiri care se taie iar in 4 si se pun in vasul de limonadă, iar resturile ramase din lămâie se storc, sucul și pulpa de fructe rămase se pun si ele in vasul de limonadă. Se pune zaharul vanilat, mierea de albine-dupa gust, apoi se adauga apa, si se amesteca foarte bine. Se pune la frigider.
La servire, se mai poate adauga gheata sau o felie de lămâie pe pahar.
Se rupe conopida buchetele si se pune la fiert in apa cu sare timp de 5 minute.
Pasta primavera conopida, rosii cherry si baby spanacReteta de negresa pufoasa de post. Negresa pufoasa de post reteta simpla si delicioasa. Reteta de negresa cu gem. Negresa de...
Negresa pufoasa de postRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii