Autor:
FABIO (Chef de cuisine)
Reteta postata pe: 10 mai 2009
Ingrediente
500gr paste linguine, 500gr fructe de mare congelate, 3 catei usturoi, 400gr de rosii cubulete (conserva), 100ml ulei extra virgin de masline, 200ml vin alb sec, piper dupa gust, oregano dupa gus,. sare dupa gust, patrunjel proaspet.
Dificultate: Redusa | Timp: 25 min
Mod de preparare
Intr-o cratita, punem la incalzit uleilu, adaugam usturoi tocat si oregano, lasam sa se prajasca la foc mediu. Cand usturoiul e rumenit, adaugam fructele de mare si rosii, vin, saram, piperam si lasam la fiert la foc mediu pana sosul se ingroasa.
Intre timp, intr-o oala cu multa apa sarata punem la fiert pastele, cu un minut inainte de coptura indicata pe pachet, strecuram bine pastele si le punem in cratita cu sosul si continuam coptura, in asa fel ca pastele sa prinda mai mult gust. Servim cald cu patrunjel tocat. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Linguine cu fructe de mare" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Paste si pizza
1. Puneti pastele la fiert in apa cu sare care clocoteste. .
2. Incalziti uleiul intr-o tigaie
10 voturi
0 comentarii
25 min
Se fierb 10 minute tortelinii in apa cu sare( se introduc in momentul cand apa da in clocot).
Sunculita
8 voturi
8 comentarii
45 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate