Lintea se clateste in apa rece, apoi se fierbe in apa cu sare.
Lintea se clateste in apa rece, apoi se fierbe in apa cu sare.
Se curata si se taie ceapa, rosiile, usturoiul. Se calesc in putin ulei, se adauga si carnea cuburi si se inabusa pe foc, adaugand din cand in cand, apa calda.
Cand sunt gata, se amesteca cu lintea si se mai fierb impreuna aprox. 5 min.
Apoi inchidem focul si adaugam patrunjel tocat, din belsug si cubulete de lamaie cu tot cu coaja. Creaza un gust si un parfum care incanta papilele gustative. Sa incercati aceasta mancare este extraordinar de gustoasa.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii