Se adauga igredientele de mai sus mentionate fara ierburi sa framanta aluatul se formeaza bilute si se intinde cu podul palmei sau sucitor fiecare biluta de aluat cat sa incapa in tigaie. Apoi se pun usturoi, busuioc, cimbru si se apasa pentru a se lipi de aluat. Se pune aluatul la copt in tigaie atentie aluatul fiind subtire se va arde. Se intoarce si pe partea cealalta. Cand rupeti din lipie este frageda si puteti sa le umpleti cu margarina si branza sau cu cei place fiecaruia, sunt delicioase.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii