Se adauga igredientele de mai sus mentionate fara ierburi sa framanta aluatul se formeaza bilute si se intinde cu podul palmei sau sucitor fiecare biluta de aluat cat sa incapa in tigaie. Apoi se pun usturoi, busuioc, cimbru si se apasa pentru a se lipi de aluat. Se pune aluatul la copt in tigaie atentie aluatul fiind subtire se va arde. Se intoarce si pe partea cealalta. Cand rupeti din lipie este frageda si puteti sa le umpleti cu margarina si branza sau cu cei place fiecaruia, sunt delicioase.
Pofta buna!
Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganache. Descopera cum sa prepari rapid aceste...
Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganacheIntr-o craticioara, punem 3-4 linguri de ulei de masline si calim ceapa taiata marunt.
Supa crema de ciuperciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii