Incalzim cuptorul la maxim intr-o tava in care am presarat sare groasa; intr-un strat subtire se coc cartofii pana sunt gata - o ora, o ora jumatate.
Se prajeste ceapa in ulei de porumb pana devine aurie. Se scoate miezul de la cei doi cartofi, se adauga ceapa si branza si se amesteca bine se da la gust cu sare, piper.
Se taie o margine mica din lipii se ung cu putina maioneza si se umplu cu componenta de cartofi si branza dupa care se lasa pe gratarul incins pentru 2-3 minute.
Se pot pune si la toaster (incalzit dinainte) sau intr-o tigaie de grill incinsa si apasate la presiune. Lipiile ies crocante, iar branzeturile se topesc si ii dau un gust aparte.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii