autor:

» » Sosuri

Lychee cu gorgonzola

Autor: florentina grigore (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 26 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: florentina grigore (Chef de cuisine)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 26 mai 2009

Ingrediente
50g branza gorgonzola bucatele,o cana smantana,2linguri de frisca,un sfert cana suc de lamaie,100g lychee maruntite.

Dificultate: Redusa Timp: 2h

1 vot

Mod de preparare

Se combina totul intr-un vas mic amestecandu-se usor.Apoi compozitia se lasa cateva ore la rece,in frigider.Ori de cate ori vreti sa impresionati folositi acest sos la salate.
Daca ti-a placut reteta noastra "Lychee cu gorgonzola" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Sosuri
Sos rosu usturoiat

Sos rosu usturoiat

Coacem ardeii, ii presaram cu sare si ii lasam un pic sa se racoreasca. Coacem si rosiile. Curatam

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Sosuri
Bilute in sos de rosii / Balletjes in tomatensaus

Bilute in sos de rosii / Balletjes in tomatensaus

- Puneti apa la fiert intr-o oala si cand fierbe adaugati cuburile de pui. - Intre timp amestecati

2 voturi    0 comentarii
1h
Sosuri

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 16 iunie 2009

    Cred ca foarte gustos...

Dificultate

Redusa

Timp

2h

1 vot

Ingrediente

  • 50g branza gorgonzola bucatele,o cana smantana,2linguri de frisca,un sfert cana suc de lamaie,100g lychee maruntite.

Raporteaza reteta

valentina ionita

valentina ionita (Chef de cuisine)

Cred ca foarte gustos...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Sosuri

Pasta de ardei Pasta de ardei

Se curata gogosarii, ardeii kapia, ardeii galbeni, ardeii bulgaresti de cotoare si seminte, se dau prin masina de carne si se pun intr-un

2 voturi    0 comentarii
4h
Conserve si muraturi
Sos rosu usturoiat Sos rosu usturoiat

Coacem ardeii, ii presaram cu sare si ii lasam un pic sa se racoreasca. Coacem si rosiile. Curatam usturoiul, apoi curatam ardeii de

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Bucate la borcan
CIULAMA DE CIUPERCI