MACAROANE CU BRANZA LA CUPTOR

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa
MACAROANE CU BRANZA LA CUPTOR

Ingrediente

  • macaroane
  • unt
  • branza telemea
  • branza dulce
  • smantana
  • iaurt
  • cascaval ras
  • 3 oua

Mod de preparare

Macaroanele se fierb in apa cu putin ulei .Cand sunt fierte,strecurate se amesteca cu untul fierbinte .Se presara peste ele branza si cascaval dupa gust,cateva linguri de smantana amestecata cu putin iaurt si 2 oua.Se amesteca bine macaroanele cu restul ingredientelor si se toarna intr-un vas de yena uns cu unt. Vasul se introduce la cuptor.Cand a inceput sa se lege compozitia se toarna 1 ou batut deasupra si se lasa la cuptor pana se gratineaza frumos. Se servesc ca atare sau cu zahar.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise