Macaroane cu brinza

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 10 portii: 500 g macaroane
  • 100 g unt
  • 100 g margarina
  • 500 g telemea
  • 20 g sare.

Mod de preparare

Macaroanele se fierb in apa clocotita cu sare, se scurg si se trec printr-un jet de apa rece. Untul si margarina se incalzesc usor si se amesteca cu macaroanele si telemeaua rasa. Se pun in tava si se introduc la cuptor cca 10 minute. Se servesc fierbinti pe platou sau pe farfurie. Macaroanele gata pregatite se mai pot servi si cu sos tomat adaugind la servire cite 50 g sos fierbinte pentru fiecare portie, telemeaua fiind inlocuita cu cascaval ras, presarat deasupra.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort de post cu mousse de ciocolata

Tort de post cu mousse de ciocolata

Tort de post cu mousse de ciocolata
Saramura de crap

Saramura de crap

Saramura de crap
Macrou la cuptor cu sos de rosii si usturoi

Macrou la cuptor cu sos de rosii si usturoi

Macrou la cuptor cu sos de rosii si usturoi
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor