autor:

Sidy

» » Paste si pizza

Macaroane cu brinza si marar

Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 27 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 27 mai 2008

Ingrediente
O punga macoaroane, 200 g brinza sarata( preferabil de oi),150 g sunculita, 1 ou, marar verde tocat, putin ulei.

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

12 voturi

Mod de preparare

Se fierb macaroanele in apa cu sare , conform instructiunilor de pe punga.
Intre timp se taie sunculita, se prajeste si apoi se sparge peste ea oul, se amesteca bine pina se intareste oul. Mararul se toaca marunt.
Dupa ce s-au fiert macaroanele, se dau sub un jet de apa rece , apoi se strecoara bine. Se rastoarna peste macaroane sunculita cu oul , brinza rasa si mararul tocat. Se amesteca bine toate ingredientele si daca este cazul, se mai adauga sare.
Daca ti-a placut reteta noastra "Macaroane cu brinza si marar" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Tagliatelle cu sos arrabiata

Tagliatelle cu sos arrabiata

Se curata ceapa si usturoiul si se taie marunt. Rosiile din conserva se toaca si ele marunt. Patrunjelul

2 voturi    6 comentarii
30 min
Paste si pizza
CANNELONI CU CARNE DE CURCAN LA  PHILIPS MULTICOOKER

CANNELONI CU CARNE DE CURCAN LA PHILIPS MULTICOOKER

Se căleşte carnea cu ceapă, 2 căţei de usturoi, 50 ml vin, puţină apă, condimente şi sare

1 vot    0 comentarii
1h
Paste si pizza

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 29 decembrie 2009

    bune, bune

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 27 iunie 2009

    Bune si gustoase!

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 25 martie 2009

    Simplu si gustos.

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

12 voturi

Ingrediente

  • O punga macoaroane
  • 200 g brinza sarata( preferabil de oi),150 g sunculita
  • 1 ou
  • marar verde tocat
  • putin ulei.

Raporteaza reteta

Retete
de Sidy
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

60 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Gogosari murati pentru iarna

Gogosari murati pentru iarna

Se curata gogosarii de cotor, se taie apoi in 4, se amesteca cu toate ingredientele si se lasa asa

224 voturi    26 comentarii
1h
Conserve si muraturi
Escalop cu ciuperci

Escalop cu ciuperci

Carnea care o ai o tai felii si o bati ca si la snitel, apoi o faci cu sare si piper si o prajesti

22 voturi    6 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

bune, bune

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Paste si pizza

Paste cu ton si dovlecel Paste cu ton si dovlecel

Punem apa si sare la fiert intr-o oala, cand incepe sa fiarba, adaugam pastele ,lasam sa fiarba timpul indicat pe ambalaj. Intr-o

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tortelloni cu sos de patlagele galbene Tortelloni cu sos de patlagele galbene

Se fierb tortelloni dupa intructiunile de pe ambalaj, se clatesc cu apa rece si se lasa pret de cateva minute, la scurs, in strecuratoare. Se

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Lasagne cu sos Bolognese