autor:

Fara foto

» » Paste si pizza

MACAROANE CU CIUPERCI

Autor: PETRUTA CARMEN JAVLA (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 26 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: PETRUTA CARMEN JAVLA (Chef de cuisine)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 26 mai 2008

Ingrediente
Ingrediente pentru 4 portii - 300 g macaroane - 100 g ciuperci champignon - 100 g mazare dulce - 2 rosii - 1 ceapa - 1 catel usturoi - 50 g sunca fiarta - 2 linguri ulei - supa de pui - 100 g mascarpone - nucsoara macinata - piper proaspat macinat - 1 lingura de busuioc tocat marunt

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

2 voturi

Mod de preparare

Ciupercile se curata de pielita superficiala si se taie feliute.Mazarea se spala si se curata iar rosiile se inmoaie in apa fierbinte,li se jupoaie pielita apoi se taie felii.Usturoiul si ceapa se curata si se toaca marunt.Sunca se taie fasii. In apa sarata se pun la fiert macaroanele,itre timp se incinge uleiul int-un vas mai mare dupa care se caleste ceapa,sunca si usturoiul.Se adauga mazarea si ciupercile care se prajesc impreuna.Apoi se pun rosiile si supa si se lasa sa dea toate acestea in clocot.Turnam mascarpone si se lasa sa se topeasca pe foc mic,cu capacul pus.Se pune apoi sare,piper,nucsoara si busuioc dupa gust.
Daca ti-a placut reteta noastra "MACAROANE CU CIUPERCI" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Ciuperci cu macaroane

Ciuperci cu macaroane

Se distuie ceapa tocata marunt cu apa si ulei. Cand ceapa este pe jumatate dustuita, punem ciupercile

1 vot    2 comentarii
1h 15 min
Paste si pizza
TORTELLINI CU CARNE SI SOS DE ROSII

TORTELLINI CU CARNE SI SOS DE ROSII

Pastele se fierb conform instructiunilor de pe ambalaj. Intr-o craticioara se pun 2 linguri ulei

25 voturi    5 comentarii
1h 5 min
Paste si pizza

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 23 octombrie 2009

    apetisant

  • cristina i.

    cristina i. (Chef de cuisine) , 23 octombrie 2009

    Interesanta reteta. Am salvat-o.

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

2 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente pentru 4 portii - 300 g macaroane - 100 g ciuperci champignon - 100 g mazare dulce - 2 rosii - 1 ceapa - 1 catel usturoi - 50 g sunca fiarta - 2 linguri ulei - supa de pui - 100 g mascarpone - nucsoara macinata - piper proaspat macinat - 1 lingura de busuioc tocat marunt

Raporteaza reteta

Retete
de PETRUTA CARMEN JAVLA
CHEC BRAN

CHEC BRAN

Se bate albusul spuma tare. se face siropul din zahar si apa si se toarna fierbinte peste albusul

7 voturi    3 comentarii
30 min
Dulciuri diverse
TORT DIPOLMAT CU FRUCTE EXOTICE

TORT DIPOLMAT CU FRUCTE EXOTICE

Blatul: Se freaca galbenusurile cu zaharul pana ce-si dubleaza volumul si se albesc,apoi se adauga

6 voturi    1 comentariu
24h
Torturi
spuma de fructe

spuma de fructe

Fructele coapte bine se curata foarte bine de frunze si se spala in strecuratoare, la un jet de apa

6 voturi    3 comentarii
20 min
Spume si creme dulci

Cely Snijec (Chef de cuisine)

apetisant

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Paste si pizza

Paste cu ton si dovlecel Paste cu ton si dovlecel

Punem apa si sare la fiert intr-o oala, cand incepe sa fiarba, adaugam pastele ,lasam sa fiarba timpul indicat pe ambalaj. Intr-o

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tortelloni cu sos de patlagele galbene Tortelloni cu sos de patlagele galbene

Se fierb tortelloni dupa intructiunile de pe ambalaj, se clatesc cu apa rece si se lasa pret de cateva minute, la scurs, in strecuratoare. Se

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Spirale cu sunca si cascaval