Facem prima data prajeala:Punem o craticioara de teflon pe foc,punem uleiul la incalzit,adaugam trei catei de usturoi taiati marunt,crenvusti taiati in feliute si lasam sa se rumeneasca.Apoi adaugam bulionul, patrunjelul tocat,piperul,oreganul,sare si piper,amestecam si lasam pe foc 2 minute si lasam deoparte.Punem o olicica adaugam 2 litri cu apa ,adaugam citeva firisoare de patrunjel, cei trei catei de usturoi ramasi,sare si oregano,.cind incepe sa fiarba adaugam macaroanele si lasam 10 minute .Le scoatem si le trecem printr-un jet cu apa rece .lasam la scurs intr-o stecuratoare.Punem la incalzit sosul si adaugam macaroanele,invirtim, incalzim bine si servim.au iesit delicioase.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii