Se pun macaroanele la fiert in apa cu sare si ulei.
Varza se curata si se taie in patratele nu prea mici.
Se pune uleiul de masline la incins intr-o cratita antiaderenta si se adauga varza ; se potriveste de sare si piper.
Se caleste la foc potrivit cca 20 de minute, sau pana ia o culoare aurie.
Macaroanele, dupa ce au fiert ,se trec sub un jet de apa rece si se adauga la varza calita.
Se pun in farfurie si se presara cu zahar dupa gust, eventual adaugand putin piper daca va plac mai condimentate.
Pofta buna!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii