autor:

Mihaela11

» » Retete de post

Macaroane spirale cu varza

Autor: Mihaela11 (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 25 iulie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Mihaela11 (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 25 iulie 2010

Ingrediente
Avem nevoie de:, -1 pachet de 500 grame macaroane spirale, -1 varza de marime medie, -3 linguri ulei de masline, -2 linguri de ulei de porumb( adaugate la apa de fiert macaroanele), -2,5 l apa ( pentru fierberea macaroanelor), -sare dupa gust, -zahar dupa gust, -piper proaspat macinat dupa gust

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

15 voturi

Mod de preparare

Se pun macaroanele la fiert in apa cu sare si ulei.
Varza se curata si se taie in patratele nu prea mici.
Se pune uleiul de masline la incins intr-o cratita antiaderenta si se adauga varza ; se potriveste de sare si piper.
Se caleste la foc potrivit cca 20 de minute, sau pana ia o culoare aurie.
Macaroanele, dupa ce au fiert ,se trec sub un jet de apa rece si se adauga la varza calita.
Se pun in farfurie si se presara cu zahar dupa gust, eventual adaugand putin piper daca va plac mai condimentate.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Macaroane spirale cu varza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete de post
Rulada de ciuperci cu hrisca (de post)

Rulada de ciuperci cu hrisca (de post)

- Calim ceapa tocata marunt, adaugam hrisca pentru 10 minute,dupa ce a fost muiata 20 min in apa

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Retete de post
Ciorba de verdeturi

Ciorba de verdeturi

Urzicile se curata si se spala in multe ape pana ce apa ramane curata. Verdeturile se spala si ele

1 vot    2 comentarii
30 min
Retete de post

Recomandari pentru tine si casa ta

3.5L Digital HingedLid

- 14 %
349.99 lei
299.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • Mihaela11

    Mihaela11 (Chef de cuisine) , 26 iulie 2010

    Draga Camelia, Bunicul meu matern era de nationalitate germana; asa mananca nemtii in Banat: si supa de ardei umplut noi o mancam cu zahar; langa fripturi mancam compoturi!!!!!!!

  • ALINA BANICA

    ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 26 iulie 2010

    O mancare deosebita!

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 26 iulie 2010

    Foarte frumos aranjata. Cred ca e gustoasa asa cu zahar si piper pentru ca am mare incredere in calitatile tale culinare.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

15 voturi

Ingrediente

  • Avem nevoie de:
  • -1 pachet de 500 grame macaroane spirale
  • -1 varza de marime medie
  • -3 linguri ulei de masline
  • -2 linguri de ulei de porumb( adaugate la apa de fiert macaroanele)
  • -2,5 l apa ( pentru fierberea macaroanelor)
  • -sare dupa gust
  • -zahar dupa gust
  • -piper proaspat macinat dupa gust

Raporteaza reteta

Retete
de Mihaela11
Shish Barak bi laban-Placintele cu carne in supa de iaurt

Shish Barak bi laban-Placintele cu carne in supa de iaurt

Prepararea aluatului pentru placinţele Se face un aluat din 1 ½ cãni de fãinã, ½ canã margarinã,

23 voturi    15 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne
Lasagna cu carne de vita macinata si legume

Lasagna cu carne de vita macinata si legume

Preparare Sosul de carne cu legume Se taie marunt ceapa si usturoiul. Ardeii se taie julien. Dovleceii

28 voturi    10 comentarii
1h 30 min
Paste si pizza
Pogacele cu telemea de oaie si oregano verde

Pogacele cu telemea de oaie si oregano verde

Preparare Se amesteca faina cu drojdia instantanee timp de 1 minut , apoi se adauga restul ingredientelor

19 voturi    11 comentarii
1h 15 min
Aluaturi si Foietaje

Mihaela11 (Chef de cuisine)

Draga Camelia, Bunicul meu matern era de nationalitate germana; asa mananca nemtii in Banat: si supa de ardei umplut noi o mancam cu zahar; langa fripturi mancam compoturi!!!!!!!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete de post

Melcisori deliciosi cu legume Melcisori deliciosi cu legume

Se dizolva drojdia in apa calduta,apoi se adauga zaharul si uleiul de masline amestecand energic.Compozitia rezultata se torna peste

0 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Aluaturi si Foietaje
Tocana de galbiori Tocana de galbiori

Se curata ceapa, se toaca si se pune la prajit cu putin ulei. Cand ceapa este translucida, se adauga gogosarul taiat fideluta si se

2 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Aluat fraged de post cu ardei si vinete