Macaroanele se fierb al dente in apa cu sare.
Macaroanele se fierb al dente in apa cu sare.
Slanina se taie o parte cubulete si o parte in felii si se prajeste.
Carnatul afumat se taie in felii. Jambonul se taie in cubulete.
Intr-un vas (ceramic am folosit eu) pun cateva bucatele din toate felurile de afumatura. Punem cascaval ras si branza sfaramata, un rand de macaroane scurse bine, iar branza si afumatura si repetam iar operatia.
La final deasupra punem branza si cascaval, aranjam felii de slanina prajita si felii de carnati.
Ouale se bat intr-un bol impreuna cu smantana sau iaurtul si se toarna peste macaroane.
Dam vasul la cuptor pentru 30 min.
Reteta de spuma de capsuni. Spuma de capsuni cu albusuri gatite. Reteta de spuma de capsuni cu bezea italiana. Retete cu...
Spuma de capsuniReteta de gem de cirese fara conservanti. Gem de cirese retea simpla si usor de preparat.
Gem de cireseDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii