Macaroanele se fierb al dente in apa cu sare.
Macaroanele se fierb al dente in apa cu sare.
Slanina se taie o parte cubulete si o parte in felii si se prajeste.
Carnatul afumat se taie in felii. Jambonul se taie in cubulete.
Intr-un vas (ceramic am folosit eu) pun cateva bucatele din toate felurile de afumatura. Punem cascaval ras si branza sfaramata, un rand de macaroane scurse bine, iar branza si afumatura si repetam iar operatia.
La final deasupra punem branza si cascaval, aranjam felii de slanina prajita si felii de carnati.
Ouale se bat intr-un bol impreuna cu smantana sau iaurtul si se toarna peste macaroane.
Dam vasul la cuptor pentru 30 min.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii