Macaroane taranesti

Macaroanele se fierb al dente in apa cu sare.

Timp pregatire
55 minute
Complexitate
medie
Macaroane taranesti

Ingrediente

  • 300 gr paste spirale
  • 250 gr carnati afumati
  • 100 gr slanina afumata
  • 200 gr jambon afumat si fiert
  • 300 gr branza feta
  • 250 gr cascaval
  • 3 oua
  • 2-3 linguri iaurt sau smantana

Mod de preparare

Macaroanele se fierb al dente in apa cu sare.

Slanina se taie o parte cubulete si o parte in felii si se prajeste.

Carnatul afumat se taie in felii. Jambonul se taie in cubulete.

Intr-un vas (ceramic am folosit eu) pun cateva bucatele din toate felurile de afumatura. Punem cascaval ras si branza sfaramata, un rand de macaroane scurse bine, iar branza si afumatura si repetam iar operatia.

La final deasupra punem branza si cascaval, aranjam felii de slanina prajita si felii de carnati.

Ouale se bat intr-un bol impreuna cu smantana sau iaurtul si se toarna peste macaroane.

Dam vasul la cuptor pentru 30 min.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Spuma de capsuni

Spuma de capsuni

Reteta de spuma de capsuni. Spuma de capsuni cu albusuri gatite. Reteta de spuma de capsuni cu bezea italiana. Retete cu...

Spuma de capsuni
Ardei umpluţi (slow cooker)

Ardei umpluţi (slow cooker)

Ardei umpluţi (slow cooker)
Gem de cirese

Gem de cirese

Reteta de gem de cirese fara conservanti. Gem de cirese retea simpla si usor de preparat.

Gem de cirese
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor