Macaroane taranesti

Macaroanele se fierb al dente in apa cu sare.

Timp pregatire
55 minute
Complexitate
medie
Macaroane taranesti

Ingrediente

  • 300 gr paste spirale
  • 250 gr carnati afumati
  • 100 gr slanina afumata
  • 200 gr jambon afumat si fiert
  • 300 gr branza feta
  • 250 gr cascaval
  • 3 oua
  • 2-3 linguri iaurt sau smantana

Mod de preparare

Macaroanele se fierb al dente in apa cu sare.

Slanina se taie o parte cubulete si o parte in felii si se prajeste.

Carnatul afumat se taie in felii. Jambonul se taie in cubulete.

Intr-un vas (ceramic am folosit eu) pun cateva bucatele din toate felurile de afumatura. Punem cascaval ras si branza sfaramata, un rand de macaroane scurse bine, iar branza si afumatura si repetam iar operatia.

La final deasupra punem branza si cascaval, aranjam felii de slanina prajita si felii de carnati.

Ouale se bat intr-un bol impreuna cu smantana sau iaurtul si se toarna peste macaroane.

Dam vasul la cuptor pentru 30 min.

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Cartofi boieresti cu sunculita afumata

Cartofi boieresti cu sunculita afumata

Se curata, se spala si se taie cartofii cubulete.

Cartofi boieresti cu sunculita afumata
Cartofi dublu copti, umpluti cu branza de vaci si sunca

Cartofi dublu copti, umpluti cu branza de vaci si sunca

Spalam cartofii, îi intepam din loc in loc cu furculita și-i bagam la cuptor, la copt.

Cartofi dublu copti, umpluti cu branza de vaci si sunca
Desert cu spuma de capsuni

Desert cu spuma de capsuni

Desert cu spuma de capsuni