Macrou crocant

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa
Macrou crocant

Ingrediente

  • 4 bucati macrou file,
  • 1/2 lamaie,
  • pesmet,
  • sare, piper, oregano,
  • ulei.

Mod de preparare

Macroul spalat, sters im prosop de hartie il tropesc, cu zeama de lamaie.Las cateva minute. Incorporez condimentele cu pesmetul. Trec pestele prin pesmet si il asez in tigaia cu ulei incins. Las sa se rumeneasca pe ambele parti, pana obtin o crusta crocanta. Scot pestele din tigaie si il las 2-3 minute pe servet de hartie sa se scurga uleiul. Servim caldut cu mamaliguta si mujdei sau cu paine.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise