autor:

Cely Snijec

» » Mancaruri cu peste

Macrou crocant

Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 28 noiembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 28 noiembrie 2009

Ingrediente
4 bucati macrou file,, 1/2 lamaie,, pesmet,, sare, piper, oregano,, ulei.

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

21 voturi

Mod de preparare


Macroul spalat, sters im prosop de hartie il tropesc, cu zeama de lamaie.Las cateva minute. Incorporez condimentele cu pesmetul. Trec pestele prin pesmet si il asez in tigaia cu ulei incins. Las sa se rumeneasca pe ambele parti, pana obtin o crusta crocanta. Scot pestele din tigaie si il las 2-3 minute pe servet de hartie sa se scurga uleiul. Servim caldut cu mamaliguta si mujdei sau cu paine.

Daca ti-a placut reteta noastra "Macrou crocant" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Peste prajit cu usturoi verde

Peste prajit cu usturoi verde

Pestele curatat, spalat, uscat se trece prin faina, apoi se prajeste in ulei incins, sa fie rumenit

1 vot    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Buchete de sparanghel cu somon

Buchete de sparanghel cu somon

Se fierb 3-5 minute tulpinile de sparanghel in apa cu sare. Se scot si se dau sub jet de apa rece,

6 voturi    6 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 11 mai 2010

    Pestele,intotdeauna un deliciu!

  • Fara foto

    fany , 03 aprilie 2010

    O fi fost la ,, parnaie,, !!!!!!!

  • serban aurora daniela

    serban aurora daniela (Chef de cuisine) , 12 ianuarie 2010

    Pai, unde ai fost pana acuma de au trecut 5 ani fara sa mananci asa ceva? La mine in casa se mananca peste cu mujdei odata pe luna (cel putin).

    • Fara foto

      angy (Chef de cuisine) , 03 decembrie 2009

      foarte bun,chiar nu am mai mancat de vreo 5 ani peste cu mujdei si mamaliguta!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

25 min

21 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de Cely Snijec
Gaina umpluta

Gaina umpluta

Gaina se curata, se spala,se sterge, se maseza cu sare, piper, ierburi dupa placere(condimente),

69 voturi    6 comentarii
45 min
Fripturi
Somon delicios

Somon delicios

Se asaza somonul in tava pe un pat de sare,se stropeste cu lamaie si se acopera cu felii subtiri

27 voturi    16 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Somon cu ciuperci

Somon cu ciuperci

Se trece somonul printr-un sos din ulei si zeama de lamaie, se asaza intr-un vas de yena pe un pat

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

mirey (Chef de cuisine)

Pestele,intotdeauna un deliciu!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Frigarui de scoici in crusta de fulgi de nuca de cocos Frigarui de scoici in crusta de fulgi de nuca de cocos

Întâi de toate pregatim carnea de scoici pentru frigarui. Luam scoicile (eu am avut de balta, de Jijia mai exact, de unde

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Aperitive
Piftie de peste Piftie de peste

1. Peștele curățat și spălat bine se pune la fiert în aproximativ 3 litri de apă, împreună cu legumele ( doar vreo

0 voturi    0 comentarii
2h
Aperitive
calamari umpluti