autor:

autor

» » Mancaruri cu peste

Macrou cu smantana si lamaie

    Reteta postata pe: 18 martie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Reteta postata pe: 18 martie 2005

Ingrediente
4 buc. macrou, 1 ceasca smantana, unt cat o nuca, 3 lamai, 3 linguri ulei, 3 cepe, ceapa de apa micuta, patrunjel, piper, sare

Dificultate: Redusa Timp: 35 min

9 voturi

Mod de preparare

Se curata cepele si se taie rondele. Untul si uleiul se pun intr-o tigaie, se adauga ceapa si se caleste, apoi se stropeste cu sucul de lamaie si se da tigaia la o parte de pe foc. Macroul eviscerat si spalat se pune intr-o tava pentru cuptor. O parte din ceapa pregatita se incorporeaza in peste, alta parte se pune pe deasupra. Se presara sare si piper si se introduce in cuptor aproximativ 30 min., la foc potrivit. Se toaca o legatura de patrunjel si 2 cepe mici de apa si se amesteca cu smantana. Pestii deja preparati se garnisesc in interior si exterior cu amestecul de smantana si se servesc imediat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Macrou cu smantana si lamaie" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
STORCEAG ca la  SF.GHEORGHE

STORCEAG ca la SF.GHEORGHE

- Se pun 2 litri apă cu sarea şi piperul la fiert -Se taie în bucăţele cât mai mărunte

9 voturi    2 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu peste
Peste la cuptor cu garnitura de orez

Peste la cuptor cu garnitura de orez

1. Pestele se curata si se spala in citeva ape; 2. Ceapa, patrunjelul, usturoiul de toaca marunt; 3.

2 voturi    2 comentarii
2h
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 27 iunie 2009

    Macroul este foarte bun la cuptor cu sos alb.Imi place f mult...

  • ade 21 (Bucatar) , 23 iunie 2009

    Este foarte buna reteta. va recomand sa o incercati si nu veti da gres cu ea oricat de mofturosi ar fi ceilalti.

Dificultate

Redusa

Timp

35 min

9 voturi

Ingrediente

  • 4 buc. macrou
  • 1 ceasca smantana
  • unt cat o nuca
  • 3 lamai
  • 3 linguri ulei
  • 3 cepe
  • ceapa de apa micuta
  • patrunjel
  • piper
  • sare

Raporteaza reteta

Retete
de Madgirl Madgirl
Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Intr-o oala de 3l (de preferat teflonata) se pun carnatii taiati felii cat de subtiri posibil. Se

110 voturi    19 comentarii
40 min
Borsuri si Ciorbe
Cotlete St. Prex (vitel)

Cotlete St. Prex (vitel)

Cotletele se bat usor, se pipereaza si se stropesc cu zeama de lamaie dupa care se dau prin faina,

4 voturi    3 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

71 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive

valentina ionita (Chef de cuisine)

Macroul este foarte bun la cuptor cu sos alb.Imi place f mult...

Retete

din Mancaruri cu peste

Pilaf grecesc cu creveti si ierburi Pilaf grecesc cu creveti si ierburi

Se spala bine crevetii si se pun la fiert in apa clocotita 5 minute, dupa care se strecoara si se dau de o parte.Incalziti uleiul de

0 voturi    1 comentariu
nespecificat
Mancaruri cu peste
Mici din carne de peste Mici din carne de peste

Feliile de pește se pun în apă cu sare și zeamă de lămâie pentru 10-15 minute. După aceea se scurg bine şi se pun

1 vot    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste
Ton rosu picant