autor:

karrmenus

» » Mancaruri cu peste

Macrou cu sos de rosii Don Mariano

Autor: karrmenus (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 13 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: karrmenus (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 13 aprilie 2009

Ingrediente
2 buc trunchi de macrou, o ceapa mare, ardei gras rosu si verde, 1/2 pahar de vin alb bun, usturoi, ardel iute, cateva rosii cherry, 5-6 linguri sos de rosii gros, sare, piper, patrunjel.

Dificultate: Medie Timp: 25 min

8 voturi

Mod de preparare

Se spala macroul, se usucca bine, se prajeste la foc mic cate 2 min pe fiecare parte. Se scurge uleiul de la prajit, se adauga peste macrou ceapa taiata julien, ardeii taiati cubulete si un pic de vin alb. Se lasa sa fiarba cam 5 minute. Se toaca usturoiul, rosiile cherry se taie in doua. Se adauga in tigaie peste macrou 5-6 linguri de sos de rosii, rosiile, usturoiul, ardeiul iute, patrunjelul tocat fin, sare, piper, restul de vin si se mai lasa 5 minute la fiert.
Daca ti-a placut reteta noastra "Macrou cu sos de rosii Don Mariano" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Somon cu orez jasmine

Somon cu orez jasmine

Punem orezul la inmuiat 30 min. inainte de-al prepara. Saram si piperam fileurile de somon. Punem

6 voturi    3 comentarii
40 min
Mancaruri cu peste
baby hering cu lamaie

baby hering cu lamaie

Pestele se curata si se clateste bine , ceapa tocata, solzisori se pun in tava peste care punem pestele,

4 voturi    4 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

25 min

8 voturi

Ingrediente

  • 2 buc trunchi de macrou
  • o ceapa mare
  • ardei gras rosu si verde
  • 1/2 pahar de vin alb bun
  • usturoi
  • ardel iute
  • cateva rosii cherry
  • 5-6 linguri sos de rosii gros
  • sare
  • piper
  • patrunjel.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Pastrav la cuptor si orez cu legume. Pastrav la cuptor si orez cu legume.

Pentru pastrav. Pentru inceput punem cuptorul la incins, 200 grade C. Pestele se spala bine cu apa rece, apoi se pune intr-o tava

2 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Peste al cartoccio sau in punga la cuptor Peste al cartoccio sau in punga la cuptor

Dupa ce ati curatat pestii de solzi si de interioare, ii uscati de apa. In burta lor introduceti 1/2 catei de usturoi, frunzele de

9 voturi    5 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Stiuca cu sos de stafide