Se spala macroul, se usucca bine, se prajeste la foc mic cate 2 min pe fiecare parte. Se scurge uleiul de la prajit, se adauga peste macrou ceapa taiata julien, ardeii taiati cubulete si un pic de vin alb. Se lasa sa fiarba cam 5 minute. Se toaca usturoiul, rosiile cherry se taie in doua. Se adauga in tigaie peste macrou 5-6 linguri de sos de rosii, rosiile, usturoiul, ardeiul iute, patrunjelul tocat fin, sare, piper, restul de vin si se mai lasa 5 minute la fiert.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii