Se curata pestii si se spala bine. Se sterg cu un prosop curat de bucatarie. Se maseaza bine cu condimente si ulei de masline pe toate partile inclusiv burtica. Se stoarce bine o jumatate de lamaie la fiecare peste si se aseaza pe folia de aluminiu data cu ulei pentru a nu se lipi pestele. Rozmarinul se pune in interiorul burtii cam 1 varf de cutit .Se pune un cub de unt deasupra pestelui si cateva fire de patrunjel. Se strange bine folia iar la capete se rasuceste in sus pentru a nu exista riscul sa iasa sosul afara. Se da la cuptor pentru vreo 30 minute. Atentie la aburi cand se desface folia. Se pun la fiert 2 litri de apa. Cand da in clocot se pun mai intai morcovii care fierb mai greu cu putina sare, piper, vegeta, foi de dafin si se fierb vreo 15 minute (depinde cat de mare sunt taiati). Se scot apoi si se adauga conopida buchetele care a fost tinuta in apa cu sare .Se fierbe vreo 10 minute si se scoate. Se pune broccoli buchetele si se opareste 1 minut. Pestele se serveste cu garnitura de legume. Peste broccoli se poate pune zeama de lamaie, putin ulei de masline si cascaval ras.
Prajitura rapida cu capsuni, fara coacere, aromata si delicioasa! Un desert usor de preparat, cu piscoturi, crema de...
Prajitura rapida cu capsuni. Reteta fara coacere, aromata si absolut delicioasaIncearca reteta simpla de cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval. O mancare delicioasa si cremoasa, usor de...
Cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval – reteta simpla si gustoasaDescopera cum sa prepari chiftelute de pui in sos de rosii cu piure de cartofi, o reteta delicioasa si usor de preparat....
Chiftelute de pui in sos de rosii cu piure de cartofi. Reteta delicioasa si usor de preparatRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii