autor:

susu

» » Mancaruri cu peste

Macrou in folie la cuptor cu garnitura de legume

Autor: susu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 26 ianuarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Ti-a placut? Da-o mai departe!
Autor: susu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 26 ianuarie 2010

Ingrediente
Peste in folie la cuptor cu garnitura de legume, , bucati de peste (macrou), unt, lamaie, Sare, Piper, Cimbru, Vegeta, Patrunjel verde, Rosmarin foarte putin, Ulei de masline, Conopida, Broccoli, Morcovi

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

20 voturi

Mod de preparare

Se curata pestii si se spala bine. Se sterg cu un prosop curat de bucatarie. Se maseaza bine cu condimente si ulei de masline pe toate partile inclusiv burtica. Se stoarce bine o jumatate de lamaie la fiecare peste si se aseaza pe folia de aluminiu data cu ulei pentru a nu se lipi pestele. Rozmarinul se pune in interiorul burtii cam 1 varf de cutit .Se pune un cub de unt deasupra pestelui si cateva fire de patrunjel. Se strange bine folia iar la capete se rasuceste in sus pentru a nu exista riscul sa iasa sosul afara. Se da la cuptor pentru vreo 30 minute. Atentie la aburi cand se desface folia. Se pun la fiert 2 litri de apa. Cand da in clocot se pun mai intai morcovii care fierb mai greu cu putina sare, piper, vegeta, foi de dafin si se fierb vreo 15 minute (depinde cat de mare sunt taiati). Se scot apoi si se adauga conopida buchetele care a fost tinuta in apa cu sare .Se fierbe vreo 10 minute si se scoate. Se pune broccoli buchetele si se opareste 1 minut. Pestele se serveste cu garnitura de legume. Peste broccoli se poate pune zeama de lamaie, putin ulei de masline si cascaval ras.
Se curata pestii si se spala bine. Se sterg cu un prosop curat de bucatarie. Se maseaza bine cu condimente si ulei de masline pe toate partile inclusi
Daca ti-a placut reteta noastra "Macrou in folie la cuptor cu garnitura de legume" nu uita sa-i faci un review
Retete
Alte retete din Mancaruri cu peste
Plachie de cod

Plachie de cod

Pestele se taie in felii , se da prin faina amestecata cu boia si se frige in uleiul incins, 2 minute

4 voturi    4 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste
Pangasius cu legume

Pangasius cu legume

Se taie prazul oblic in bucati potrivite. Pestele bine scurs se presara cu diverse condimente si

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • Mihaela11

    Mihaela11 (Chef de cuisine) , 13 aprilie 2010

    Aromat si arata impecabil!*****

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 27 ianuarie 2010

    10 cu felicitari si 5 stelute de la mine!!!!

  • Alice85

    Alice85 (Chef de cuisine) , 27 ianuarie 2010

    Sanatos si delicios macroul.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 27 ianuarie 2010

      Arata grozav ,este sanatos si tare gustos...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

40 min

20 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de susu
Gem de capsuni cu banane

Gem de capsuni cu banane

Bananele se înțeleg bine cu parfumul capsunilor, nu încurcă deloc gustul ba chiar se completează

0 voturi    0 comentarii
3h
Conserve si muraturi
Frigarui asortate

Frigarui asortate

Un preparat usor si sanatos de servit pe timpul verii. Prepari un amestec din otet, mustar, sosul

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Retete la gratar
Supa crema de conopida

Supa crema de conopida

Calim ceapa dupa care adaugam morcovul ras si apoi celelalte legume taiate potrivit. Conopida o desfacem

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Supe de legume

Mihaela11 (Chef de cuisine)

Aromat si arata impecabil!*****

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu peste

Crochete de peste cu 4 sosuri Crochete de peste cu 4 sosuri

Crochete de peste: Se curata pestele, se spala si se fierbe inabusit, cu sare si ceapa tocata marunt. Se prepara un sos alb facut din

1 vot    0 comentarii
30 min
Aperitive
Ardei grasi umpluti cu salata de peste Ardei grasi umpluti cu salata de peste

Taiem ardeii pe jumatate (pe verticala) pastrand coditele. Ii curatam de seminte si de nervuri,ii spalam si apoi ii stergem de apa. Intr-un

0 voturi    0 comentarii
20 min
Aperitive