Pestele stropit cu zeama de lamaie, il prajesc usor pe ambele parti. Ceapa tocata pe robot o calesc in ulei si vin. Sa nu se rumeneasca. Condimentez. Asez un strat de ceapa in vasul de yena uns cu o lingura de ulei.Alternez cu un strat de peste si iar un strat de ceapa.Stropesc cu zeama de lamaie.Ornez cu fasii de gogosar si feliute de lamaie. Acopar cu folie de aluminiu si dau la cuptor pentru 30-40 minute. Servim cat e cald.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii