La fiecare galbenus de ou se adauga o lingurita de mustar. 10 galbenusuri - 10 lingurite de mustar, le punem intr-un castron mai inalt si incepem sa le mixam. In prima faza, se va folosi o singura paleta de la mixer, cea care se invarte in sensul acelor de ceasornic, pentru a nu se taia maioneza. Mixam bine punand treptat uleiul, apoi se adauga zeama de lamaie. Dupa ce am pus lamaia, putem adauga si cealalta paleta de la mixer (dupa ce am pus lamaia maioneza nu se va mai taia).
Descopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituriGateste rapid ficatei de pui cu ceapa si ciuperci, fragezi si aromati! Reteta simpla, perfecta pentru un pranz gustos sau o...
Ficatei de pui cu ceapa si ciuperci – reteta rapida si super gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii