Se curata rosiile de pielita si de seminte, se taie foarte marunt si se calesc in putin ulei de masline, impreuna cu ceapa taiata marunt, pana ce se evapora toata apa. Se adauga gogosarul (ardeiul) copt taiat cubulete, se mixeaza, iar piureul astfel obtinut se incorporeaza in maioneza obisnuita, preparata in prealabil (sau cumparata). Se decoreaza cu cateva cubulete de gogosar.
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieIncearca reteta noastra de fursecuri fragede umplute cu gem: un desert simplu si delicios, perfect pentru orice ocazie. Afla...
Fursecuri fragede umplute cu gem. Reteta simpla si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii