Se curata rosiile de pielita si de seminte, se taie foarte marunt si se calesc in putin ulei de masline, impreuna cu ceapa taiata marunt, pana ce se evapora toata apa. Se adauga gogosarul (ardeiul) copt taiat cubulete, se mixeaza, iar piureul astfel obtinut se incorporeaza in maioneza obisnuita, preparata in prealabil (sau cumparata). Se decoreaza cu cateva cubulete de gogosar.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii