Se curata cartofii de coaja, se spala, se taie cubulete si se pun la fiert in apa cu putina sare. Cand sunt fierti, cartofii se scot din apa si se pun intr-un castron in care se va prepara maioneza. Se sfarama cartofii cu o furculita si se adauga galbenusul unui ou, iar celalalt ou in intregime (si albusul si galbenusul), amestecand compozitia. IN CAZUL IN CARE NU SE DORESTE PREPARAREA MAIONEZEI CU OUA CRUDE, ACESTEA SE POT FIERBE TARI SI SE UTILIZEAZA GALBENUSURILE FARAMITATE.
Se adauga condimentele si ulei si se amesteca cu ajutorul unui mixer. La aceasta maioneza se poate adauga mai mult ulei odata intrucat nu se va mai taia.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii