autor:

rralu17

» » Sosuri

Maioneza - care nu se taie!!

Autor: rralu17 (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 29 ianuarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: rralu17 (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 29 ianuarie 2010

Ingrediente
2 oua, 2 cartofi potriviti, ulei, sare,

Dificultate: Redusa Timp: 50 min

2 voturi

Mod de preparare

Se curata cartofii de coaja, se spala, se taie cubulete si se pun la fiert in apa cu putina sare. Cand sunt fierti, cartofii se scot din apa si se pun intr-un castron in care se va prepara maioneza. Se sfarama cartofii cu o furculita si se adauga galbenusul unui ou, iar celalalt ou in intregime (si albusul si galbenusul), amestecand compozitia. IN CAZUL IN CARE NU SE DORESTE PREPARAREA MAIONEZEI CU OUA CRUDE, ACESTEA SE POT FIERBE TARI SI SE UTILIZEAZA GALBENUSURILE FARAMITATE.
Se adauga condimentele si ulei si se amesteca cu ajutorul unui mixer. La aceasta maioneza se poate adauga mai mult ulei odata intrucat nu se va mai taia.
Daca ti-a placut reteta noastra "Maioneza - care nu se taie!!" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Sosuri
Sos pentru paste din rosii si ciuperci

Sos pentru paste din rosii si ciuperci

Se taie marunt ceapa si usturoiul. Rosiile se decojesc si se taie marunt. Ciupercile se curata

3 voturi    3 comentarii
40 min
Sosuri
Sos de hrean

Sos de hrean

Hreanul proaspat se rade pe razatorea cea mai fina;daca este prea iute , se pune pentru cateva minute(5)

13 voturi    4 comentarii
10 min
Sosuri

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

50 min

2 voturi

Ingrediente

  • 2 oua
  • 2 cartofi potriviti
  • ulei
  • sare,

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Sosuri

Sos de lamaie cu ulei Sos de lamaie cu ulei

Acest dressing se poate folosi la peste pe gratar sau la cartofi. Stoarcem lamaile si le pun in pahar, adaugam uleiul si cu un mixer

0 voturi    0 comentarii
10 min
Sosuri
Marinada de miel Marinada de miel

Fasonam pulpa de miel si scoatem oasele. Coasta de miel o portionam in bucati mai mici. Intr-un vas, amestecam condimentele cu delikat

0 voturi    0 comentarii
30 min
Retete de Pasti
Mujdei 2