autor:

rralu17

» » Sosuri

Maioneza - care nu se taie!!

Autor: rralu17 (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 29 ianuarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: rralu17 (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 29 ianuarie 2010

Ingrediente
2 oua, 2 cartofi potriviti, ulei, sare,

Dificultate: Redusa Timp: 50 min

2 voturi

Mod de preparare

Se curata cartofii de coaja, se spala, se taie cubulete si se pun la fiert in apa cu putina sare. Cand sunt fierti, cartofii se scot din apa si se pun intr-un castron in care se va prepara maioneza. Se sfarama cartofii cu o furculita si se adauga galbenusul unui ou, iar celalalt ou in intregime (si albusul si galbenusul), amestecand compozitia. IN CAZUL IN CARE NU SE DORESTE PREPARAREA MAIONEZEI CU OUA CRUDE, ACESTEA SE POT FIERBE TARI SI SE UTILIZEAZA GALBENUSURILE FARAMITATE.
Se adauga condimentele si ulei si se amesteca cu ajutorul unui mixer. La aceasta maioneza se poate adauga mai mult ulei odata intrucat nu se va mai taia.
Daca ti-a placut reteta noastra "Maioneza - care nu se taie!!" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Sosuri
Iaurt

Iaurt

Se fierb cele 4 kg de lapte de tara si se lasa sa se raceasca pana la temperatura de 45 grade C,

19 voturi    9 comentarii
20h
Sosuri
Piept de curcan cu sos cu mustar si tarhon

Piept de curcan cu sos cu mustar si tarhon

Incalzeste cuptorul la 200⁰C. Incinge o tigaie la foc potrivit si adauga 1 lingura ulei.Adauga

4 voturi    4 comentarii
40 min
Sosuri

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

50 min

2 voturi

Ingrediente

  • 2 oua
  • 2 cartofi potriviti
  • ulei
  • sare,

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Sosuri

Sos rosu usturoiat Sos rosu usturoiat

Coacem ardeii, ii presaram cu sare si ii lasam un pic sa se racoreasca. Coacem si rosiile. Curatam usturoiul, apoi curatam ardeii de

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Bucate la borcan
Dulceata de ardei iute rosu Dulceata de ardei iute rosu

Ardeii iuti se spala si se taie marunt. Ardeii kapia (sau gogosari) se spala, se curata de seminte si cotoare si se macina sau se dau

3 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Conserve si muraturi
Pasta de ardei pentru ciorbe