autor:

rralu17

» » Sosuri

Maioneza - care nu se taie!!

Autor: rralu17 (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 29 ianuarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: rralu17 (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 29 ianuarie 2010

Ingrediente
2 oua, 2 cartofi potriviti, ulei, sare,piper

Dificultate: Redusa Timp: 50 min

2 voturi

Mod de preparare

Se curata cartofii de coaja, se spala, se taie cubulete si se pun la fiert in apa cu putina sare. Cand sunt fierti, cartofii se scot din apa si se pun intr-un castron in care se va prepara maioneza. Se sfarama cartofii cu o furculita si se adauga galbenusul unui ou, iar celalalt ou in intregime (si albusul si galbenusul), amestecand compozitia. IN CAZUL IN CARE NU SE DORESTE PREPARAREA MAIONEZEI CU OUA CRUDE, ACESTEA SE POT FIERBE TARI SI SE UTILIZEAZA GALBENUSURILE FARAMITATE.
Se adauga condimentele si ulei si se amesteca cu ajutorul unui mixer. La aceasta maioneza se poate adauga mai mult ulei odata intrucat nu se va mai taia.
Daca ti-a placut reteta noastra "Maioneza - care nu se taie!!" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Sosuri
Sos rosu usturoiat

Sos rosu usturoiat

Coacem ardeii, ii presaram cu sare si ii lasam un pic sa se racoreasca. Coacem si rosiile. Curatam

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Sosuri
Bilute in sos de rosii / Balletjes in tomatensaus

Bilute in sos de rosii / Balletjes in tomatensaus

- Puneti apa la fiert intr-o oala si cand fierbe adaugati cuburile de pui. - Intre timp amestecati

2 voturi    0 comentarii
1h
Sosuri

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

50 min

2 voturi

Ingrediente

  • 2 oua
  • 2 cartofi potriviti
  • ulei
  • sare,piper

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Sosuri

Pasta de ardei Pasta de ardei

Se curata gogosarii, ardeii kapia, ardeii galbeni, ardeii bulgaresti de cotoare si seminte, se dau prin masina de carne si se pun intr-un

2 voturi    0 comentarii
4h
Conserve si muraturi
Sos rosu usturoiat Sos rosu usturoiat

Coacem ardeii, ii presaram cu sare si ii lasam un pic sa se racoreasca. Coacem si rosiile. Curatam usturoiul, apoi curatam ardeii de

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Bucate la borcan
Escalop de vita cu sos de smantana si ciuperci