Reteta postata pe: 04 iunie 2009
Ingrediente
2 galbenusuri, 200 g ulei, o lingurita mustar, sare dupa gust, 1/2 lingurita zeama de lamaie sau otet
Dificultate: Redusa | Timp: 30 min
Mod de preparare
Se amesteca de la inceput mustarul cu galbenusurile intr-un castron, apoi se adauga zeama de lamaie si un praf de sare. Se freaca cu o lingura de lemn sau se bat cu telul pana ce galbenusurile sunt bine amestecate. Apoi se adauga uleiul picatura cu picatura. Se freaca mereu, punand din cand in cand si putina lamaie.
Cand maioneza incepe sa se ingroase, se poate adauga si cate o lingurita de ulei odata, dar nu mai mult, fiindca se poate taia.
Daca ti-a placut reteta noastra "Maioneza cu mustar" nu uita sa-i faci un
review
Otetul, apa, sarea, zaharul,mierea si piperul se fierb. Cand au dat un clocot se pun toate legumele,
145 voturi
40 comentarii
3h
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate