autor:

» » Sosuri

Maioneza cu mustar

Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 04 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 04 iunie 2009

Ingrediente
2 galbenusuri, 200 g ulei, o lingurita mustar, sare dupa gust, 1/2 lingurita zeama de lamaie sau otet

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Se amesteca de la inceput mustarul cu galbenusurile intr-un castron, apoi se adauga zeama de lamaie si un praf de sare. Se freaca cu o lingura de lemn sau se bat cu telul pana ce galbenusurile sunt bine amestecate. Apoi se adauga uleiul picatura cu picatura. Se freaca mereu, punand din cand in cand si putina lamaie.

Cand maioneza incepe sa se ingroase, se poate adauga si cate o lingurita de ulei odata, dar nu mai mult, fiindca se poate taia.
Daca ti-a placut reteta noastra "Maioneza cu mustar" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Sosuri
Salata asortate de iarna cu maioneza din mustar

Salata asortate de iarna cu maioneza din mustar

Otetul, apa, sarea, zaharul,mierea si piperul se fierb. Cand au dat un clocot se pun toate legumele,

145 voturi    40 comentarii
3h
Conserve si muraturi

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 2 galbenusuri
  • 200 g ulei
  • o lingurita mustar
  • sare dupa gust
  • 1/2 lingurita zeama de lamaie sau otet

Raporteaza reteta

Retete
de nedelcu cristina
Creveti cu orez

Creveti cu orez

Se lasa crevetii sa se decongeleze. Se incinge uleiul intr-un wok. Se adauga ceapa rosie, legumele

9 voturi    6 comentarii
15 min
Retete vegetariene
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Sosuri

Pasta de ardei Pasta de ardei

Se curata gogosarii, ardeii kapia, ardeii galbeni, ardeii bulgaresti de cotoare si seminte, se dau prin masina de carne si se pun intr-un

2 voturi    0 comentarii
4h
Conserve si muraturi
Sos rosu usturoiat Sos rosu usturoiat

Coacem ardeii, ii presaram cu sare si ii lasam un pic sa se racoreasca. Coacem si rosiile. Curatam usturoiul, apoi curatam ardeii de

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Bucate la borcan
esenta de usturoi