Ceapa se taie marunt in patratele cit mai mici la fel si gogosari murati. Se amesteca ingredientele cu zacusca iar apoi cu maioneza.
Citeste cum se face zacusca de hribi: https://www.gustos.ro/retete-culinare/zacusca-de-hribi-1.html
Se poate servi imediat dar recomand sa fie tinuta in frigider macar 2-3 h pentru ca aroma gogosarilor si a cepei sa se uniformizeze

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii