Reteta postata pe: 12 mai 2009
Ingrediente
1 morcov, 1 cartof de marime medie, 1 lingurita de mustar, 1/4 lingurita praf de usturoi, zeama de lamaie, ulei, sare
Dificultate: Redusa | Timp: 1h 30 min
Mod de preparare
Morcovul si cartoful se fierb. Apoi se paseaza foarte bine morcovul si cartoful pana devine o pasta cremoasa. Se amesteca cu mixerul si se toarna foarte incet ulei, ca la maioneza standard, pana ce maioneza creste in cantitate. Cate putin se adauga o lingurita de mustar si sare dupa gust si se amesteca mereu. Se adauga zeama de lamaie cu grija si praful de usturoi.
Este o maioneza deliciosa care se poate servi la orice fel de salata.
Se pune suflet din toata inima.
Sa o serviti cu placere!
Daca ti-a placut reteta noastra "Maioneza de morcov Tradaro" nu uita sa-i faci un
review
Coacem ardeii, ii presaram cu sare si ii lasam un pic sa se racoreasca. Coacem si rosiile. Curatam
0 voturi
0 comentarii
2h 30 min
- Puneti apa la fiert intr-o oala si cand fierbe adaugati cuburile de pui.
- Intre timp amestecati
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate