Morcovul si cartoful se fierb. Apoi se paseaza foarte bine morcovul si cartoful pana devine o pasta cremoasa. Se amesteca cu mixerul si se toarna foarte incet ulei, ca la maioneza standard, pana ce maioneza creste in cantitate. Cate putin se adauga o lingurita de mustar si sare dupa gust si se amesteca mereu. Se adauga zeama de lamaie cu grija si praful de usturoi.
Este o maioneza deliciosa care se poate servi la orice fel de salata.
Se pune suflet din toata inima.
Sa o serviti cu placere!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii