autor:

Dana

» » Sosuri

Maioneza de post

Autor: Dana (Bucatar sef)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 26 ianuarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Dana (Bucatar sef)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 26 ianuarie 2010

Ingrediente
2 linguri de amidon, 200 ml apa rece, mustar, ulei

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

7 voturi

Mod de preparare

Amidonul de dizolva in 5 linguri de apa rece, iar restul de apa se pune la fiert. Cand apa a fiert se adauga putin cate putin peste amidonul dizolvat, amestecand continuu pana la omogenizare. Dupa ce am adaugat toata apa punem compozitia la loc pe foc si o tinem pana se ingroasa apoi o luam de pe foc si o lasam la racit.
Cand s-a racit adaugam o lingura de mustar si incepem sa adaugam ulei, putin cate putin, ca la o maioneza normala.
Daca ti-a placut reteta noastra "Maioneza de post" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Sosuri
Salata de cruditati cu maioneza de post

Salata de cruditati cu maioneza de post

Intai prepar maioneza. Zdrobesc cartofii copti cu o furculita sau cu presa de cartofi, adaug o lingura

6 voturi    2 comentarii
30 min
Retete de post
Telina cu maioneza de post

Telina cu maioneza de post

Curatam telina apoi o dam prin razatoarea mica,o amestecam cu usturoiu pisat si cu maioneza adaugam

6 voturi    6 comentarii
1h
Retete de post

Recomandari pentru tine si casa ta

4.5L DuraCeramic Manual

- 15 %
599.99 lei
509.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 1 utilizator Ai testat si tu reteta?
  • Fara foto

    Dany (Chef de cuisine):

    O reteta extrem de simpla, foarte buna. Am adaugat maioneza la o salata de telina cu morcov si mar care a iesit excelenta.

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 06 septembrie 2012

    Cred ca este foarte buna ,eu fac din instant de soia , ulei de masline mustar si daca mai este nevoie zeama de lamaie.

  • Fara foto

    dana , 27 ianuarie 2010

    este foarte buna, are cam acelasi gust ca maioneza facuta din ou fiert cu mustar... parerea mea :)

  • Alice85

    Alice85 (Chef de cuisine) , 26 ianuarie 2010

    Nu am facut nici odata ,ma intreb ce gust ar avea, este o idee buna.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

7 voturi

Ingrediente

  • 2 linguri de amidon
  • 200 ml apa rece
  • mustar
  • ulei

Raporteaza reteta

constanta proca (Chef de cuisine)

Cred ca este foarte buna ,eu fac din instant de soia , ulei de masline mustar si daca mai este nevoie zeama de lamaie.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Sosuri

Sos rosu usturoiat Sos rosu usturoiat

Coacem ardeii, ii presaram cu sare si ii lasam un pic sa se racoreasca. Coacem si rosiile. Curatam usturoiul, apoi curatam ardeii de

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Bucate la borcan
Dulceata de ardei iute rosu Dulceata de ardei iute rosu

Ardeii iuti se spala si se taie marunt. Ardeii kapia (sau gogosari) se spala, se curata de seminte si cotoare si se macina sau se dau

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Conserve si muraturi
Sos Tzatziki