Maioneza de post

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Maioneza de post

Ingrediente

  • 2 linguri de amidon
  • 200 ml apa rece
  • mustar
  • ulei

Mod de preparare

Amidonul de dizolva in 5 linguri de apa rece, iar restul de apa se pune la fiert. Cand apa a fiert se adauga putin cate putin peste amidonul dizolvat, amestecand continuu pana la omogenizare. Dupa ce am adaugat toata apa punem compozitia la loc pe foc si o tinem pana se ingroasa apoi o luam de pe foc si o lasam la racit.

Cand s-a racit adaugam o lingura de mustar si incepem sa adaugam ulei, putin cate putin, ca la o maioneza normala.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise