autor:

» » Sosuri

MAIONEZA DIETETICA

Autor: antoanela (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 23 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: antoanela (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 23 mai 2008

Ingrediente
1 ou, 10 g ( 2 lingurite) lapte praf, sare, piper, o lingurita de mustar, zeama de la o jumatate de lamaie

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Se dizolva laptele in putina apa rece, frecand pana cand nu ramane nici un cocolos. Se amesteca cu oul, sarea, piperul si zeama de lamaie , apoi se aseaza in baie de apa, amestecand continuu pana se ingroasa. Se ridica de pe foc si se amesteca in continuare pana se raceste, apoi se adauga mustarul.
Daca ti-a placut reteta noastra "MAIONEZA DIETETICA" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Sosuri
Maioneza dietetica

Maioneza dietetica

Maioneza asta e dietetica pentru ca nu foloseste galbenus de ou,cel care este colesterolic. Procedeul

2 voturi    5 comentarii
3 min
Sosuri
Maioneza dietetica

Maioneza dietetica

Multi se feresc de maioneza pentru ca are multe grasimi, oua, au probleme de sanatate, etc. Eu prepar

15 voturi    11 comentarii
5 min
Sosuri

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 1 ou
  • 10 g ( 2 lingurite) lapte praf
  • sare
  • piper
  • o lingurita de mustar
  • zeama de la o jumatate de lamaie

Raporteaza reteta

Retete
de antoanela
MUCENICI DOBROGENI

MUCENICI DOBROGENI

In seara de 8 martie, se face aluatul din care se modeleaza mucenicii. Se fac snururi lungi si subtiri

6 voturi    6 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Sosuri

Pasta de ardei Pasta de ardei

Se curata gogosarii, ardeii kapia, ardeii galbeni, ardeii bulgaresti de cotoare si seminte, se dau prin masina de carne si se pun intr-un

2 voturi    0 comentarii
4h
Conserve si muraturi
Sos rosu usturoiat Sos rosu usturoiat

Coacem ardeii, ii presaram cu sare si ii lasam un pic sa se racoreasca. Coacem si rosiile. Curatam usturoiul, apoi curatam ardeii de

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Bucate la borcan
Sos de anason