Zdrobiti cartoful fiert cu furculita si puneti-l intr-o cana de blender, impreuna cu mustarul, galbenusul, uleiul si zeama de lamaie. Mixati 10-15 secunde, apoi adaugati iaurtul sau smantana slaba. Mixati inca 5-10 secunde si maioneza este gata.
Puteti sa preparati aceasta maioneza si fara blender, traditional, cu un tel sub forma de para sau chiar cu lingura de lemn. Aceasta maioneaza este dietetica, nu creeaza probleme digestive si poate fi folosita cu toata increderea la orice preparat cu maioneza.
Eu am folosit maioneza dietetica cu cartofi la salata de boeuf, salata orientala, salata de cruditati, salata cu piept de pui, limba rasol si cartofi fierti in coaja cu usturoi.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii