autor:

Andreea Constantina Manciu

» » Sosuri

Maioneza pentru cruditati

Autor: Andreea Constantina Manciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 05 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Andreea Constantina Manciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 05 iunie 2009

Ingrediente
- 2 linguri de smantana, - 2 linguri de ulei, - o lingura zeama de lamaie, - o lingurita de mustar

Dificultate: Redusa Timp: 5 min

0 voturi

Mod de preparare

Se amesteca smantana cu uleiul, pe care il turnam putin cate putin.
Se adauga mustarul, zeama de lamaie si amestecam bine pana devine omogena
Daca ti-a placut reteta noastra "Maioneza pentru cruditati" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Sosuri
Sos de rosii

Sos de rosii

Se pun la fiert 200 ml apa cu concentrat (sau zeama de la supa, rasol, etc.) cu zahar si bulion .

20 voturi    5 comentarii
15 min
Sosuri
Sos de visine

Sos de visine

Visinile din compot se scurg, sucul lor nu se arunca, se patreaza pt.ca il vom folosi in loc de apa. Intr-o

6 voturi    2 comentarii
15 min
Sosuri

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

5 min

0 voturi

Ingrediente

  • - 2 linguri de smantana
  • - 2 linguri de ulei
  • - o lingura zeama de lamaie
  • - o lingurita de mustar

Raporteaza reteta

Retete
de Andreea Constantina Manciu
PUI CU VIN

PUI CU VIN

1.Se taie sunculita sau kaiserul feliute(daca este afumat se va opari 2-3 minute) si se caleste 2.Peste

25 voturi    23 comentarii
1h 45 min
Mancaruri cu carne
SARMALE

SARMALE

1.Adaugam peste carne condimentele pentru sarmale,ouale, orezul, delikatul si amestecam. 2.Luam

16 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Spaghete cu carne tocata

Spaghete cu carne tocata

Se fierb spaghetele, cand sunt aproape fierte se adauga carnea tocata, se mai fierb vreo 15 minute,

8 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Paste si pizza
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Sosuri

Sos rosu usturoiat Sos rosu usturoiat

Coacem ardeii, ii presaram cu sare si ii lasam un pic sa se racoreasca. Coacem si rosiile. Curatam usturoiul, apoi curatam ardeii de

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Bucate la borcan
Dulceata de ardei iute rosu Dulceata de ardei iute rosu

Ardeii iuti se spala si se taie marunt. Ardeii kapia (sau gogosari) se spala, se curata de seminte si cotoare si se macina sau se dau

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Conserve si muraturi
Sos de visine