autor:

Fara foto

» » Sosuri

Maioneza tartar

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 iunie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 iunie 2007

Ingrediente
O portie de maioneza obisnuita + 2 oua fierte (tari) taiate marunt, , 1 ceapa alba tocata, , 1/2 legatura codite de ceapa verde (sau de arpagic) taiate fasii.

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

0 voturi

Mod de preparare

Se incorporeaza toate ingredientele de mai sus in maioneza obisnuita, preparata in prealabil. Ca sa fie cat mai picanta, se pot adauga: castraveciori murati, capere, patrunjel verde sau tarhon.
Daca ti-a placut reteta noastra "Maioneza tartar" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Sosuri
Legume la gratar cu piept de pui si sos de smantana

Legume la gratar cu piept de pui si sos de smantana

Legumele spalate si taiate se sareaza si se pun pe gratar. Cartofii curatati de coaja, spalati, pot

10 voturi    7 comentarii
1h
Sosuri
Sos de mere cu busuioc

Sos de mere cu busuioc

Se curata merele si se taie felii. Rosiile se taie in 4 bucati. Merele se prajesc pe ambele parti

3 voturi    6 comentarii
30 min
Sosuri

Recomandari pentru tine si casa ta

Hair Clipper 41mm

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

0 voturi

Ingrediente

  • O portie de maioneza obisnuita + 2 oua fierte (tari) taiate marunt
  • 1 ceapa alba tocata
  • 1/2 legatura codite de ceapa verde (sau de arpagic) taiate fasii.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Sosuri

Pui cu sos garam masala Pui cu sos garam masala

Portionam puiul si il uscam cu servetele absorbante, apoi il prajim il uleiul de masline pana se rumeneste putin. Adaugam apoi ceapa

0 voturi    0 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne
Sos de fasole si porumb Sos de fasole si porumb

Se amesteca intr-un robot de bucatarie trei sferturi din cantitatea de fasole si porumb, pana se formeaza o pasta. Apoi se rastoarna

2 voturi    3 comentarii
20 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Sos de sfecla rosie