Se amestecă oul cu zahărul şi gemul. Făina, praful de copt şi sarea se omogenizează. Untul se topeşte şi se amestecă pe rând cu vinul. Se cerne amestecul de făină în cel cu oul dulce; după omogenizare, se adaugă amestecul de unt şi laptele. Aşezate în forme de tarte, se acoperă cu folie de aluminiu şi se coc la cuptor 45- 60 min., la 200’.
Pentru sos se amesteca frisca lichidă cu zahărul şi untul lichid, apoi se adaugă încet apa amestecând continuu.
Sosul se toarnă peste budinca încă fierbinte. Se serveşte rece, decorată cu zmeură piure.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii