Ingrediente
200 g malai, 400 ml apa, 1 lingurita rasa de sare, 200 g carnati grosi afumati, 250 g carne de porc cu grasime, 200 g kaiser, 300 g branza de oi (burduf sau telemea)
Dificultate: Redusa | Timp: 45 min
13 voturi
Mod de preparare
Amestec continuu ca sa nu faca cocoloase.
Dupa ce s-a inchegat, o rastorn intr-un vas de sticla rezistent la foc. Eu am acest vas dreptunghiular. Intind cu lingura de lemn mamaliga ca sa aiba o grosime uiforma.
Am acopetit cu branza intr-un strat uniform.
Intr-o tigaie prajesc carnea. Cand carnea mai are putin si se face complet, pun carnatul si kaiserul.
Am rasturnat peste branza si am mai bagat 10 min in cuptorul incins.
A iesit extrem de buna.
Grigore Niculae Si Paula , 15 decembrie 2013
ispititoare
valentina ionita (Chef de cuisine) , 04 februarie 2013
Ce pofta mi s-a facut!!!
marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine) , 04 februarie 2013
Ce reteta buna
Lia Maria (Chef de cuisine) , 03 februarie 2013
Ce bunatate , yumi,yumi . *****
Florenta Dinu (Chef de cuisine) , 02 februarie 2013
Delicioasa ! ! !
Dan65 (Chef de cuisine) , 01 februarie 2013
Foarte apetisanta si imbietoare.Ma insciu si eu la o portie dubla.