Pun pe foc un ceaun cu apa rece, sarea si malaiul in ploaie.
Amestec continuu ca sa nu faca cocoloase.
Dupa ce s-a inchegat, o rastorn intr-un vas de sticla rezistent la foc. Eu am acest vas dreptunghiular. Intind cu lingura de lemn mamaliga ca sa aiba o grosime uiforma.
Am acopetit cu branza intr-un strat uniform.
Intr-o tigaie prajesc carnea. Cand carnea mai are putin si se face complet, pun carnatul si kaiserul.
Am rasturnat peste branza si am mai bagat 10 min in cuptorul incins.
A iesit extrem de buna.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii