Se spala ciupercile, se taie coditele si apoi se aseaza intr-o tava nu prea mare, cu partea de unde au fost taiate coditele in sus.
Se pune laptele la fiert si, cand clocoteste, se adauga malaiul in ploaie si un praf de sare. Se amesteca bine pana se obtine o mamaliga.
Se da mamaliguta deoparte si se amesteca cu smantana. Se adauga sare daca mai este nevoie si se toarna peste ciuperci. Se rade branza si cascavalul deasupra si se da totul la cuptor pentru 30 de minute.
Cand este gata, se adauga patrunjel verde tocat si se serveste imediat.
Pofta mare!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii