Mamaliguta la cuptor cu ciuperci si smantana

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -12 ciuperci potrivite
  • -1 litru lapte
  • -500 grame malai
  • -250 grame smantana
  • -200 grame branza
  • -1 legatura patrunjel
  • -200 grame cascaval
  • -sare

Mod de preparare

Se spala ciupercile, se taie coditele si apoi se aseaza intr-o tava nu prea mare, cu partea de unde au fost taiate coditele in sus.

Se pune laptele la fiert si, cand clocoteste, se adauga malaiul in ploaie si un praf de sare. Se amesteca bine pana se obtine o mamaliga.

Se da mamaliguta deoparte si se amesteca cu smantana. Se adauga sare daca mai este nevoie si se toarna peste ciuperci. Se rade branza si cascavalul deasupra si se da totul la cuptor pentru 30 de minute.

Cand este gata, se adauga patrunjel verde tocat si se serveste imediat.

Pofta mare!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise