autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

mancare a la Vlad

Autor: vlad (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 18 decembrie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: vlad (Maestru bucatar)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 18 decembrie 2010

Ingrediente
1 rosie, 2-3 felii de parizer sau afumatura, 100 grame de branza (orice fel), 2 oua, un pic de ulei, ceapa dupa gust, 3 4 feliute de adrei (orice fel), sare si piper

Dificultate: Redusa Timp: 19 min

0 voturi

Mod de preparare

se taie cubulete mici rosia si afumatura ,ouale se bat cu putina sare,ceapa trebuie tocata pestisor.se incinge ulei in tigaie si se pune rosia si afumatura,dupa se pune ceapa,se rade pe razatoare branza si la urma se pune ardeiul ,sarea si piperul.
Se serveste cu muratura.
Daca ti-a placut reteta noastra "mancare a la Vlad" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ardei Kapia rosu umplut, la cuptor

Ardei Kapia rosu umplut, la cuptor

Se spala zarzavatul si se lasa sa se zvante, apoi la ardeii kapia li se indeparteaza cotoarele si

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Dovleac fiert

Dovleac fiert

Dovleacul se spala, se curata de samburi, se pune la fiert in apa rece, se fierbe cam 25-30 minute,

16 voturi    3 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

19 min

0 voturi

Ingrediente

  • 1 rosie
  • 2-3 felii de parizer sau afumatura
  • 100 grame de branza (orice fel)
  • 2 oua
  • un pic de ulei
  • ceapa dupa gust
  • 3 4 feliute de adrei (orice fel)
  • sare si piper

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Cartofi dublu copti, umpluti cu branza de vaci si sunca Cartofi dublu copti, umpluti cu branza de vaci si sunca

Spalam cartofii, îi intepam din loc in loc cu furculita și-i bagam la cuptor, la copt, pentru 30-40 minute, in functie de puterea

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Mancarica de vara cu dovlecei, pastai, rosii  si piept de pui Mancarica de vara cu dovlecei, pastai, rosii si piept de pui

Se spala, se rup capetele si atele pastailor. Se spala si apoi se taie bucatele dovleceii si rosiile. Se taie cubulete mici pieptul

0 voturi    0 comentarii
45 min
Delicii sanatoase de la bloggeri
Tocana din piept de pui cu piure de cartofi