autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

mancare a la Vlad

Autor: vlad (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 18 decembrie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: vlad (Maestru bucatar)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 18 decembrie 2010

Ingrediente
1 rosie, 2-3 felii de parizer sau afumatura, 100 grame de branza (orice fel), 2 oua, un pic de ulei, ceapa dupa gust, 3 4 feliute de adrei (orice fel), sare si piper

Dificultate: Redusa Timp: 19 min

0 voturi

Mod de preparare

se taie cubulete mici rosia si afumatura ,ouale se bat cu putina sare,ceapa trebuie tocata pestisor.se incinge ulei in tigaie si se pune rosia si afumatura,dupa se pune ceapa,se rade pe razatoare branza si la urma se pune ardeiul ,sarea si piperul.
Se serveste cu muratura.
Daca ti-a placut reteta noastra "mancare a la Vlad" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
PILAF CU DOVLECEI

PILAF CU DOVLECEI

Orezul se alege,se spala in mai multe ape,se pune la fiert in apa imbogatita cu 2 cubulete supa; Dovleceii

3 voturi    2 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Parjolute moldovenesti in sos, cu garnitura de piure de cartofi

Parjolute moldovenesti in sos, cu garnitura de piure de cartofi

Parjoalele moldovenesti, sunt de fapt chiftelute obisnuite din carne tocata, care au tot o forma

7 voturi    1 comentariu
1h 45 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

19 min

0 voturi

Ingrediente

  • 1 rosie
  • 2-3 felii de parizer sau afumatura
  • 100 grame de branza (orice fel)
  • 2 oua
  • un pic de ulei
  • ceapa dupa gust
  • 3 4 feliute de adrei (orice fel)
  • sare si piper

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Gogosari la otet Gogosari la otet

Intr-o oala mai mare, asa cam de 10 l. se pune apa, otetul, conopida taiata fideluta, sarea, zaharul, ceapa taiata julien, usturoiul

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Conserve si muraturi
Dovlecei pane cu branza de vaci Dovlecei pane cu branza de vaci

Dovleceii ii curatam de coaja, ii taiem felii de cca 1cm grosime, ii saram pe ambele parti si asezam intr-o strecuratoare, ii lasam

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Cartofi noi cu sos de usturoi si de marar