autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

mancare a la Vlad

Autor: vlad (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 18 decembrie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: vlad (Maestru bucatar)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 18 decembrie 2010

Ingrediente
1 rosie, 2-3 felii de parizer sau afumatura, 100 grame de branza (orice fel), 2 oua, un pic de ulei, ceapa dupa gust, 3 4 feliute de adrei (orice fel), sare si piper

Dificultate: Redusa Timp: 19 min

0 voturi

Mod de preparare

se taie cubulete mici rosia si afumatura ,ouale se bat cu putina sare,ceapa trebuie tocata pestisor.se incinge ulei in tigaie si se pune rosia si afumatura,dupa se pune ceapa,se rade pe razatoare branza si la urma se pune ardeiul ,sarea si piperul.
Se serveste cu muratura.
Daca ti-a placut reteta noastra "mancare a la Vlad" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tarta cu bacon ,mazare &frisca(reteta frantuzeasca)

Tarta cu bacon ,mazare &frisca(reteta frantuzeasca)

Intr-un bol amestecati faina cu sarea si untul pana obtineti un amestec nisipos(ca un pesmet).Adaugati

2 voturi    2 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Dovlecei pane

Dovlecei pane

Dovleceii spalati se taie in doua, pe latime, apoi fiecare jumatate feliata pe lungime, se pudreaza

4 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

19 min

0 voturi

Ingrediente

  • 1 rosie
  • 2-3 felii de parizer sau afumatura
  • 100 grame de branza (orice fel)
  • 2 oua
  • un pic de ulei
  • ceapa dupa gust
  • 3 4 feliute de adrei (orice fel)
  • sare si piper

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Frittata cu vinete Frittata cu vinete

Se sfarama fideaua si se presara in tava in care s-a pus hartie de copt, (are rol de a trage surplusul de lichid). Se adauga un rand

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Tarta rustica cu blat aromat din gris Tarta rustica cu blat aromat din gris

Se amesteca faina cu grisul, se face o adancitura in mijloc si adaugam untul topit, ouale, sare, ierburile aromate de Provence, chimenul;

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive
Miel la cuptor cu rozmarin, miere si cartofi noi