autor:

ana catalina focsa

» » Salate

Mancare chinezeasca colorata

Autor: ana catalina focsa (Chef de cuisine)   
   Specific: 

China


    Reteta postata pe: 31 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ana catalina focsa (Chef de cuisine)   
Specific:  

China


Reteta postata pe: 31 mai 2008

Ingrediente
200 g paste late, sare, piper, 3-4 linguri de ulei, 1 ardei iute, 2 lamai verzi, 100 g conopida, 2 morcovi, 250 g peste afumat, 2 linguri zeama de lamaie, 1 lingura amidon, 100 ml vin alb, scortisoara, 2 linguri de cocos ras.

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Pastele se fierb in apa cu sare. Se fierb, se trec printr-un jet de apa rece si se amesteca cu o lingura de ulei. Ardeiul iute se curata de samburi si se taie marunt. Lamaile se taie felii si se curata de coaja. Conopida spalata se rupe in buchetele mici. Morcovii curatati se taie rondele. Pestele afumat se taie bucati si se stropeste cu zeama de lamaie. Legumele se calesc in 2-3 linguri de ulei. Se adauga vinul, lamaile si scortisoara, apoi amidonul dizolvat in putina apa. Sosul se sareaza si se pipereaza. Se serveste cu pestele si pastele amestecate, si se orneaza cu cocos.
Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare chinezeasca colorata" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate de legume
Salata de rosii cu ceapa rosie si verdeturi

Salata de rosii cu ceapa rosie si verdeturi

Se taie rosile felii subtiri si se aseaza pe platou una peste alta ca sa acopere intreaga farfurie,

9 voturi    5 comentarii
30 min
Salate de legume
Ardei c opti umpluti cu vinete

Ardei c opti umpluti cu vinete

Spalam legumele. Coacem vinetele prin metoda clasica - de obicei eu folosesc o cratita mare de otel

3 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Salate de legume

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 200 g paste late
  • sare
  • piper
  • 3-4 linguri de ulei
  • 1 ardei iute
  • 2 lamai verzi
  • 100 g conopida
  • 2 morcovi
  • 250 g peste afumat
  • 2 linguri zeama de lamaie
  • 1 lingura amidon
  • 100 ml vin alb
  • scortisoara
  • 2 linguri de cocos ras.

Raporteaza reteta

Retete
de ana catalina focsa
Omleta de cartofi

Omleta de cartofi

Se curata cartofii, se spala bine si se taie in bucatele mici. Acelasi lucru se face si cu ceapa.

99 voturi    31 comentarii
45 min
Aperitive cu oua
Cartofi noi cu unt si marar

Cartofi noi cu unt si marar

Cartofii noi se pun intr-un castron cu apa rece sau calduta, li se rade coaja subtire, se spala bine

9 voturi    3 comentarii
20 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Spuma de capsuni

Spuma de capsuni

Gelatina foi se inmoaie in apa rece. Galbenusurile se freaca cu zahar. Capsunile se spala, se taie

4 voturi    1 comentariu
30 min
Spume si creme dulci
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Salate de legume

Gogosari copti cu smantana la cuptor Gogosari copti cu smantana la cuptor

Spalati gogosarii si coaceti-i pe tabla sau gratar. Curatati-i si taiati-i in fasii. Presarati-i cu baza pentru mancaruri si piper,

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aperitive
Gogosari murati Gogosari murati

Spalam bine de tot gogosarii si ii lasam sa se scurga, apoi le scoatem cotoarele si ii taiem in 2-4 bucati pe fiecare in parte. Curatam

0 voturi    0 comentarii
13h 30 min
Conserve si muraturi
Paste cu brocoli si smantana