Dintr-un pui opresc pulpele si o jumatate de piept,le tai bucati.Ceapa se taie marunt,morcovul il radem pe razatoare.
Se pun la calit bucatile de pui,morcovul si ceapa in putin ulei.
Cand acestea sunt bine calite se adauga cartofii taiati in bucati mari,apa(cam 3 cani),bulionul,sare dupa gust.
Spre sfarsit adaugam ciupercile si patrunjelul sau mararul (dupa gustul fiecaruia) mail lasam 3 minute pe foc.Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii