Rupeti conopida in ciorchini potriviti si saplati-o sub un jet de apa rece. Apoi puneti-o la fiert in apa cu un praf de sare.
Taiati marunt ceapa, morcovul si usturoiul si puneti-le la calit in putin ulei.
Cand conopida sa fiert atat cat sa intre furculita in ea, scurgeti apa si puneti-o in cratita peste ceapa calita.
Tocati patrunjelul marunt si amestecati-l cu pasta de tomate dizolvata intr-o cana cu apa.
Turnati amestecul peste conopida(mai adaugati apa cat aproape sa acopere conopida) si lasati sa fiarba pentru 15-20 de minute. Potriviti de sare si piper.
Eu am servit cu pui la gratar.
POFTA BUNA!!!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii