autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Mancare de dovlecei

Autor: gabriela stoican (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 25 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: gabriela stoican (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 25 mai 2008

Ingrediente
2 dovlecei potriviti, 1 cana lapte, 1 lingura faina, ulei, 1 rosie, sare, marar

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

13 voturi

Mod de preparare

se curata dovleceii : se dau pe razatoarea mare , se presara sare si se lasa 1/2 ora : se storc bine.
se pune intr-o cratita faina cu ulei si se face un rantas usor se adauga dovleceii, laptele. rosia tocata , marar si se lasa la foc mic sa fiarba mestecand usor
Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de dovlecei" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Mancare de vinete cu dovlecei si rosii

Mancare de vinete cu dovlecei si rosii

Se spala vinetele si se curate de coaja din loc in loc,se taie felii,se presara putina sare si se

16 voturi    14 comentarii
45 min
Retete vegetariene
Mancare scazuta cu dovlecei si pastai, de post

Mancare scazuta cu dovlecei si pastai, de post

Spalam pastaile, le curatam la capete si le taiem bucati potrivite. Dovleceii ii spalam, ii curatam

3 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei

Fierbator Style Black

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 1 utilizator Ai testat si tu reteta?
  • Fara foto

    LAURA (Bucatar sef):

    E foarte buna dar eu in loc de lapte pun lapte batut iar rosie nu pun deloc. E mult mai buna.

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 19 august 2010

    O bunatate !

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

13 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Pastai in sos cu usturoi Pastai in sos cu usturoi

Eu folosesc pastaile congelate pentru ca sunt tinere si nu au ate si fierb mai putin. Intr-o cratita potrivita, topim untul si prajim

1 vot    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ciorba de miel ardeleneasca Ciorba de miel ardeleneasca

Intr-o oala de 3 litri, am pus apa rece si carnea. Am pus-o la fiert cu putina sare si am spumit-o de mai multe ori. Am oprit focul

1 vot    0 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
CIUPERCI CU USTUROI