Se fierb fasolele impreuna cu 2 cepe,un morcov si jumatatea de gulie.Ceapa se lasa intreaga iar morcovul si gulia se taie in bucati mari.Cand fasolele sunt aproape fierte se pun la calit in putin ulei restul de morcov ras,ceapa taiata marunt si costita afumata taiata in bucati mai mici.Fasolele se scurg de apa insa o parte din aceasta se lasa pentru a forma sosul mancarii.Se scot morcovul, ceapa si gulia care au fiert.Se pun boabele in legumele calite, se lasa sa dea un clocot dupa care se adauga pasta de tomate.Se mai lasa sa dea un clocot dupa care se ia mancarea de pe foc si se pune mararul, patrunjelul, sarea si piperul dupa gust.
Mancarea se serveste calda cu muratura si/sau ardei copti cu otet.

Prepara reteta clasica de prajitura Albinita, cu foi fragede cu miere, crema gustoasa de gris si gem acrisor. Simpla,...
Prajitura Albinita cu foi cu miere si crema de gris – reteta clasica, simpla si delicioasa
Se curata de coaja feliile de dovleac placintar, cartoful la fel, se spala si gutuia si se dau prin razatoarea mica.
Supa crema de dovleac, cu gutuie si jambon
Pulpele de pui, spalate si zvantate, se subtiaza uniform.
Rulouri din pulpe de pui umplute cu patrunjel
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii