Se fierb fasolele impreuna cu 2 cepe,un morcov si jumatatea de gulie.Ceapa se lasa intreaga iar morcovul si gulia se taie in bucati mari.Cand fasolele sunt aproape fierte se pun la calit in putin ulei restul de morcov ras,ceapa taiata marunt si costita afumata taiata in bucati mai mici.Fasolele se scurg de apa insa o parte din aceasta se lasa pentru a forma sosul mancarii.Se scot morcovul, ceapa si gulia care au fiert.Se pun boabele in legumele calite, se lasa sa dea un clocot dupa care se adauga pasta de tomate.Se mai lasa sa dea un clocot dupa care se ia mancarea de pe foc si se pune mararul, patrunjelul, sarea si piperul dupa gust.
Mancarea se serveste calda cu muratura si/sau ardei copti cu otet.
Descopera reteta perfecta de prajitura frageda cu aluat ras si prune. Usor de preparat, aceasta prajitura delicioasa va...
Prajitura frageda cu aluat ras si prune. Reteta usoara si delicioasaIncearca o reteta simpla si economica pentru o negresa pufoasa si delicioasa cu cocos. Usor de facut, cu ingrediente...
Negresa pufoasa si delicioasa cu cocos. Reteta simpla si economica, foarte simplu de facutRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii