autor:

Flegheru_Irina Luiza

» » , Mancaruri cu legume si zarzavaturi, Retete vegetariene

Mancare de fasole galbena, linte si usturoi verde

Autor: Flegheru_Irina Luiza (Bucatar sef)   
    Reteta postata pe: 03 mai 2014

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Flegheru_Irina Luiza (Bucatar sef)   
Reteta postata pe: 03 mai 2014

Ingrediente
- 800 gr. fasole galbena, - 1 cutie de linte rosie conservata, - 4 fire usturoi verde, - sare,, - piper,, - 2-3 linguri suc de rosii

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Fasolea galbena se pune in cratita (eu am folosit Wok-ul) cu un pahar de apa si se lasa sa fiarba cam 15 min. Se adauga lintea, usturoiul verde taiat marunt si sucul de rosii si se mai lasa 15 min pe foc, amestecandu-se de mai multe ori. Verificam daca fasolea este fiarta. La sfarsit se adauga sarea si piperul.



Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de fasole galbena, linte si usturoi verde" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete vegetariene
Desert raw vegan

Desert raw vegan

Curmalele curățate de sâmburi și jumătate din cantitatea de goji le-am pus la hidratat preț

1 vot    2 comentarii
30 min
Retete vegetariene
Chiftelute din piure de cartofi

Chiftelute din piure de cartofi

O idee pentru ceva rapid, usor de facut si foarte gustos, pentru o zi de post! Cartofii se curata,

34 voturi    7 comentarii
30 min
Retete vegetariene

Recomandari pentru tine si casa ta

Promo clipper set

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    Olivia Bosincianu , 07 mai 2014

    simpla si gustoasa (Y)

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • - 800 gr. fasole galbena
  • - 1 cutie de linte rosie conservata
  • - 4 fire usturoi verde
  • - sare,
  • - piper,
  • - 2-3 linguri suc de rosii

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete vegetariene

Cum se face coliva Cum se face coliva

Cum se face coliva Arpacasul se spala in 9 ape, apoi se da la fiert cu cele 3 cani de apa si cu sarea. Se fierbe amestecand foarte

25 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse
Reţetă de preparare a papanaşilor Reţetă de preparare a papanaşilor

Reţetă de preparare a papanaşilor Se pun doua oale cu apa la fiert. Intre timp, intr-un vas se amesteca branza de vaci cu grisul,

11 voturi    7 comentarii
45 min
Aluaturi si Foietaje
Orez cu legume la cuptor