autor:

Flegheru_Irina Luiza

» » , Mancaruri cu legume si zarzavaturi, Retete vegetariene

Mancare de fasole galbena, linte si usturoi verde

Autor: Flegheru_Irina Luiza (Bucatar sef)   
    Reteta postata pe: 03 mai 2014

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Flegheru_Irina Luiza (Bucatar sef)   
Reteta postata pe: 03 mai 2014

Ingrediente
- 800 gr. fasole galbena, - 1 cutie de linte rosie conservata, - 4 fire usturoi verde, - sare,, - piper,, - 2-3 linguri suc de rosii

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Fasolea galbena se pune in cratita (eu am folosit Wok-ul) cu un pahar de apa si se lasa sa fiarba cam 15 min. Se adauga lintea, usturoiul verde taiat marunt si sucul de rosii si se mai lasa 15 min pe foc, amestecandu-se de mai multe ori. Verificam daca fasolea este fiarta. La sfarsit se adauga sarea si piperul.



Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de fasole galbena, linte si usturoi verde" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete vegetariene
Ciuperci cu masline

Ciuperci cu masline

Ciupercile se spala si se pun la fiert 15 minute in apa cu sare.Le scurgem de apa si le taiem felii.Se

6 voturi    13 comentarii
45 min
Retete vegetariene
Puricei cu spanac

Puricei cu spanac

Se amesteca toate ingredientele si se dau printr-o sita cu gauri mari, lasandu-se sa curga intr-o

3 voturi    8 comentarii
30 min
Retete vegetariene

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    Olivia Bosincianu , 07 mai 2014

    simpla si gustoasa (Y)

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • - 800 gr. fasole galbena
  • - 1 cutie de linte rosie conservata
  • - 4 fire usturoi verde
  • - sare,
  • - piper,
  • - 2-3 linguri suc de rosii

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete vegetariene

Chiftele din cartofi noi cu marar Chiftele din cartofi noi cu marar

Se curata cartofii, se fierb, se sfarama cu furculita, se adauga peste ei ceapa tocata, usturoiul tocat, prazul tocat, legatura de marar,

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Cum se face coliva Cum se face coliva

Cum se face coliva Arpacasul se spala in 9 ape, apoi se da la fiert cu cele 3 cani de apa si cu sarea. Se fierbe amestecand foarte

28 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse
Cartofi de primavara