Mancare de fasole galbena, linte si usturoi verde

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Mancare de fasole galbena, linte si usturoi verde

Ingrediente

  • - 800 gr. fasole galbena
  • - 1 cutie de linte rosie conservata
  • - 4 fire usturoi verde
  • - sare,
  • - piper,
  • - 2-3 linguri suc de rosii

Mod de preparare

Fasolea galbena se pune in cratita (eu am folosit Wok-ul) cu un pahar de apa si se lasa sa fiarba cam 15 min. Se adauga lintea, usturoiul verde taiat marunt si sucul de rosii si se mai lasa 15 min pe foc, amestecandu-se de mai multe ori. Verificam daca fasolea este fiarta. La sfarsit se adauga sarea si piperul.

Pofta buna!

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Gem de caise

Gem de caise

Reteta de gem de caise fara conservanti. Gem de caise reteta simpla si usor de preparat.

Gem de caise
Shakshuka

Shakshuka

Se trag la tigaie ceapa, ardeiul, rosiile si se lasa pana se inmoaie.

Shakshuka
Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor