autor:

Flegheru_Irina Luiza

» » , Mancaruri cu legume si zarzavaturi, Retete vegetariene

Mancare de fasole galbena, linte si usturoi verde

Autor: Flegheru_Irina Luiza (Bucatar sef)   
    Reteta postata pe: 03 mai 2014

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Flegheru_Irina Luiza (Bucatar sef)   
Reteta postata pe: 03 mai 2014

Ingrediente
- 800 gr. fasole galbena, - 1 cutie de linte rosie conservata, - 4 fire usturoi verde, - sare,, - piper,, - 2-3 linguri suc de rosii

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Fasolea galbena se pune in cratita (eu am folosit Wok-ul) cu un pahar de apa si se lasa sa fiarba cam 15 min. Se adauga lintea, usturoiul verde taiat marunt si sucul de rosii si se mai lasa 15 min pe foc, amestecandu-se de mai multe ori. Verificam daca fasolea este fiarta. La sfarsit se adauga sarea si piperul.



Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de fasole galbena, linte si usturoi verde" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete vegetariene
Hrisca cu lapte

Hrisca cu lapte

Patria acestei plante sunt padurile din Himalaia. In prezent din boabele de hrisca se pregatesc multe

10 voturi    4 comentarii
1h
Retete vegetariene
Penne colorate cu legume

Penne colorate cu legume

-Se fierb pastele în apă și puțină sare aproximativ 11 minute (exact cum sunt instrucțiunile

5 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Retete vegetariene

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    Olivia Bosincianu , 07 mai 2014

    simpla si gustoasa (Y)

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • - 800 gr. fasole galbena
  • - 1 cutie de linte rosie conservata
  • - 4 fire usturoi verde
  • - sare,
  • - piper,
  • - 2-3 linguri suc de rosii

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete vegetariene

Castraveti bulgaresti Castraveti bulgaresti

Se spala castravetii proaspeti care trebuie sa fie neloviti si foarte tari, micuti si subtiri, apoi li se indeparteaza capetele si se

0 voturi    0 comentarii
50 min
Conserve si muraturi
Frunze de vita oparite Frunze de vita oparite

Frunzele tinere de vita se spala dupa ce le-au fost indepartate coditele. Se pun cca.2 l de apa la fiert cu o lingura de sare. Cand

0 voturi    0 comentarii
30 min
Bucate la borcan
Tocăniţă de legume cu linte