autor:

Flegheru_Irina Luiza

» » , Mancaruri cu legume si zarzavaturi, Retete vegetariene

Mancare de fasole galbena, linte si usturoi verde

Autor: Flegheru_Irina Luiza (Bucatar sef)   
    Reteta postata pe: 03 mai 2014

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Flegheru_Irina Luiza (Bucatar sef)   
Reteta postata pe: 03 mai 2014

Ingrediente
- 800 gr. fasole galbena, - 1 cutie de linte rosie conservata, - 4 fire usturoi verde, - sare,, - piper,, - 2-3 linguri suc de rosii

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Fasolea galbena se pune in cratita (eu am folosit Wok-ul) cu un pahar de apa si se lasa sa fiarba cam 15 min. Se adauga lintea, usturoiul verde taiat marunt si sucul de rosii si se mai lasa 15 min pe foc, amestecandu-se de mai multe ori. Verificam daca fasolea este fiarta. La sfarsit se adauga sarea si piperul.



Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de fasole galbena, linte si usturoi verde" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete vegetariene
Tocanita de ciuperci

Tocanita de ciuperci

1. Se spala ciupercile si se lasa la scurs. 2. Uleiul se pune intr-o tigaie si se incinge. 3. Ceapa

8 voturi    3 comentarii
1h
Retete vegetariene
Briose cu urzici si branza

Briose cu urzici si branza

Mai întâi se pregătesc formele de brioșe, punându-se hârtie de copt care

3 voturi    2 comentarii
1h
Retete vegetariene

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    Olivia Bosincianu , 07 mai 2014

    simpla si gustoasa (Y)

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • - 800 gr. fasole galbena
  • - 1 cutie de linte rosie conservata
  • - 4 fire usturoi verde
  • - sare,
  • - piper,
  • - 2-3 linguri suc de rosii

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete vegetariene

Vinete cu gust de toamna si ifos de imam bayildi Vinete cu gust de toamna si ifos de imam bayildi

Imam bayildi are origini turcesti, dar este astazi un aperitiv intalnit nu numai in zona Turciei, ci si in intregul Orient Mijlociu

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aperitive
Gnocchi din cartofi mov, cu ghebe sotate si cipsuri Gnocchi din cartofi mov, cu ghebe sotate si cipsuri

Pentru aluat: se spala bine cartofii cu tot cu coaja. Se fierb in steamer pana patrunde o furculita cu usurinta in ei. Se curata de

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Aperitive
Pasta (hummus) de migdale