Ceapa,morcovul,telina si ardeii se curata,se spala si se taie pestisori sau cubulete dupa preferinta.Se pun intr-o cratita cu putin ulei,cateva linguri apa fierbinte sau zeama de carne si se fierb inabusit.Cand se inmoaie se adauga fasolea verde proaspata,congelata sau din conserva.Se toarna apa fierbinte sau zeama de carne si se lasa sa fiarba la foc mic.Cand este aproape fiarta se adauga rosiile curatate de pielita(dupa ce au fost oparite in prealabil)sau pasta de tomate si o parte din verdeata tocata marunt.
Carnea prajita se pune la final si se mai fierb impreuna cateva minute.Se sareaza si se condimenteaza dupa gust,iar la final se adauga verdeata ramasa.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii