autor:

valentina ionita

» » Mancaruri cu carne

MANCARE DE FASOLE VERDE CU CARNE

Autor: valentina ionita (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 11 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: valentina ionita (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 11 martie 2009

Ingrediente
1 kg fasole verde, 4 cepe, 1 morcov potrivit, cateva bucati de telina, 2-3 buc ardei gras sau capia(daca aveti mai multe culori este minunat)se poate folosi si ardei congelat sau conservat, 500 g rosii sau 4 linguri pasta de tomate, putin ulei, marar,tarhon dupa gust, sare,piper,condimente dupa gust, Puteti folosi carne de pui, sau vitel.Carnea se poate fierbe inainte de a se pune in mancare sau sa se prajeasca si se adauga la final.Daca se fierbe carnea folositi zeama de carne in loc de apa si daca va mai ramane zeama puteti face o supa cu galusti delicioasa sau un pilaf.

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

87 voturi

Mod de preparare

Ceapa,morcovul,telina si ardeii se curata,se spala si se taie pestisori sau cubulete dupa preferinta.Se pun intr-o cratita cu putin ulei,cateva linguri apa fierbinte sau zeama de carne si se fierb inabusit.Cand se inmoaie se adauga fasolea verde proaspata,congelata sau din conserva.Se toarna apa fierbinte sau zeama de carne si se lasa sa fiarba la foc mic.Cand este aproape fiarta se adauga rosiile curatate de pielita(dupa ce au fost oparite in prealabil)sau pasta de tomate si o parte din verdeata tocata marunt.
Carnea prajita se pune la final si se mai fierb impreuna cateva minute.Se sareaza si se condimenteaza dupa gust,iar la final se adauga verdeata ramasa.
Daca ti-a placut reteta noastra "MANCARE DE FASOLE VERDE CU CARNE" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Mancare de fasole verde fara carne

Mancare de fasole verde fara carne

Ceapa,morcovul,telina si ardeii se curata,se spala si se taie pestisori sau cubulete dupa preferinta. Se

56 voturi    8 comentarii
35 min
Retete de post
Ciulama de pui cu  ciuperci

Ciulama de pui cu ciuperci

Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat

13 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 19 comentarii

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 08 martie 2015

    Multumesc...

  • Florin Scoara , 05 decembrie 2014

    telina si morcovul impreuna cu carnea se fierb

  • Florin Scoara , 05 decembrie 2014

    telina si morcovul se fierb impreuna cu carnea

    • Adriana Aldea , 22 mai 2014

      dar cu morcovul...

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 07 aprilie 2014

      multumesc...spor la treaba si pofta buna...

    • Florin Dumitru , 31 martie 2014

      cred ca o sa fie buna,ma apuc de treaba !!!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 08 martie 2014

      Multumesc...

    • Luta Dalia , 08 martie 2014

      e tare

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 06 februarie 2014

      Mie imi place f mult sa adaug in mancarea de fasole morcov si telina pt aroma, gust si o dulceata deosebita...O zi buna...

    • Renadi Viuli , 05 februarie 2014

      Nu stiu ce sa fac cu telina!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 18 noiembrie 2013

      Multumesc mult...

    • ignat , 18 noiembrie 2013

      buna

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 16 septembrie 2013

      Multumesc mult...

    • alina , 15 septembrie 2013

      Da da este foarte buna

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 10 iulie 2012

      Va poftesc la masa...

    • constanta proca

      constanta proca (Chef de cuisine) , 10 iulie 2012

      Imi place,are un gust deosebit ....

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 24 august 2009

      E super gustul de tarhon.Eu folosesc si la ciorba de fasole.

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 24 august 2009

      Foarte buna papica, dar cu tarhon cu am facut-o inca !Am sa incerc !

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 24 august 2009

      Buna, buna de tot.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

45 min

87 voturi

Ingrediente

  • 1 kg fasole verde
  • 4 cepe
  • 1 morcov potrivit
  • cateva bucati de telina
  • 2-3 buc ardei gras sau capia(daca aveti mai multe culori este minunat)se poate folosi si ardei congelat sau conservat
  • 500 g rosii sau 4 linguri pasta de tomate
  • putin ulei
  • marar,tarhon dupa gust
  • sare,piper,condimente dupa gust
  • Puteti folosi carne de pui, sau vitel.Carnea se poate fierbe inainte de a se pune in mancare sau sa se prajeasca si se adauga la final.Daca se fierbe carnea folositi zeama de carne in loc de apa si daca va mai ramane zeama puteti face o supa cu galusti delicioasa sau un pilaf.

Raporteaza reteta

Retete
de valentina ionita
Rulada din omleta

Rulada din omleta

Fiecare omleta se face din 2 oua .Se bat cele 2 oua cu putin piper ,condimente, se amesteca cu putin

50 voturi    4 comentarii
40 min
Aperitive cu oua
Mucenici  de post la cuptor

Mucenici de post la cuptor

Din faina,drojdie,sare,zahar,margarina,ulei,apa minerala se framanta un aluat potrivit,nu foarte

95 voturi    32 comentarii
1h 30 min
Retete de post
Mucenici dobrogeni de post  fierti cu zeama si multa nuca

Mucenici dobrogeni de post fierti cu zeama si multa nuca

La 250 g mucenici se pun cam 2,5l apa la fiert. Se da apa in clocot cu zahar sau miere dupa gust,

76 voturi    17 comentarii
25 min
Retete de post

valentina ionita (Chef de cuisine)

Multumesc...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi

Se portioneaza carnea si se pune intr-un ceaun de tuci,eu am un ceaun foarte mare,asa cam de 30 kg. pe care il folosesc la multe feluri

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Fripturi
Rata pe varza Rata pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei si 2 linguri apa.Se adauga apoi

7 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Friptura de pasare cu cartofi