Mancare de legume la cuptor cu orez

Timp pregatire
110 minute
Complexitate
medie
Mancare de legume la cuptor cu orez

Ingrediente

  • 150 gr pastai verzi congelate
  • 150 gr pastai galbene congeltate
  • 2 cepe
  • 300 gr rosii in suc propriu
  • 1 morcov
  • 1 punga legume congelate(continea conopida, varza de bruxelles, bucatele de ardei, mazare)
  • sare
  • piper
  • 3 linguri ulei
  • 4-5 linguri orez
  • 1 lingurita marar uscat

Mod de preparare

Legumele congelate le lasam la decongelat.

Curatam ceapa si o tocam marunt.

Morcovul il curatam si il taiem rondele dar cu un dispozitiv zimtat.

Rosiile le dam in blender pana devin pasta.

Intr-o tigaie incingem uleiul si inabusim ceapa.

Adaugam rosiile si lasam sa dea cateva clocote.

Pastaile decongelate le taiem bucati potrivite daca sunt intregi.

In tigaie mai punem morcovul, legumele decongelate si acoperim cu apa.

Cand incep sa fiarba condimentam cu sare si piper dupa gust, punem si mararul uscat.

Spalam orezul si ii dam drumul in mancare.

Lasam sa fiarba cam 5 minute, apoi rasturnam totul intr-un vas yena.

Acoperim cu capacul sau, il introducem in cuptor.

Aprindem cuptorul si lasam preparatul acolo pana toate legume sunt bine patrunse si zeama a scazut sufiecient.

Obtinem o mancare de post foarte buna sau poate fi folosita ca si garnitura langa o bucatica de carne.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise