Mancare de mazare cu carne de porc

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa
Mancare de mazare cu carne de porc

Ingrediente

  • 800 g mazare congelata
  • 600 g carne de porc
  • o ceapa
  • un morcov
  • 200 ml suc de rosii
  • o lingura pasta de ardei
  • o frunza de dafin
  • o lingura faina
  • boia dulce
  • sare
  • piper
  • marar verde

Mod de preparare

Am spalat carnea bine si am portionat-o. Morcovul si ceapa le-am curatat, spalat si le-am taiat cubulete.

Am pus legumele si carnea in oala sub presiune,am adaugat un praf de sare, frunza de dafin,apa cat sa le acopere si am lasat sa fiarba 20 de minute.Am inchis focul si am lasat sa se racoreasca oala sa pot scoate capacul.

Am transferat carnea si legumele intr-o cratita si am adugat mazarea.Am lasat sa fiarba pana aceasta s-a patruns.

Am adaugat sucul de rosii si pasta de ardei. Am dizolvat o lingura de faina in apa , am adaugat-o in mazare, am condimentat cu boia ,sare si piper si am mai lasat sa dea cateva clocote.La sfarsit am adaugat marar verde. Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Spuma de capsuni

Spuma de capsuni

Reteta de spuma de capsuni. Spuma de capsuni cu albusuri gatite. Reteta de spuma de capsuni cu bezea italiana. Retete cu...

Spuma de capsuni
Ardei umpluţi (slow cooker)

Ardei umpluţi (slow cooker)

Ardei umpluţi (slow cooker)
Gem de cirese

Gem de cirese

Reteta de gem de cirese fara conservanti. Gem de cirese retea simpla si usor de preparat.

Gem de cirese
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor