autor:

Simona_Georgescu

» » Mancaruri cu carne

Mancare de naut cu legume si perisoare

Autor: Simona_Georgescu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 19 ianuarie 2017

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Simona_Georgescu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 19 ianuarie 2017

Ingrediente
1 borcan naut, 1 vanata, 1 dovlecel, 1 ceapa rosie, 6 rosii, cateva frunze de marar, 5-6 linguri ulei de masline, 150 gr bacon, sare si piper dupa gust, 1 cescuta mica de apa, Pentru perisoare:, 350 gr pulpa de porc, sare si piper dupa gust, 1 ou, frunze proaspete de patrunjel

Dificultate: Medie Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Baconul fara soric, taiat cubulete il prajim in 2-3 linguri ulei de masline. Cand a prins putina culoare adaugam ceapa taiata marunt. Lasam sa se caleasca impreuna pana ceapa se inmoaie, aproximativ 2 minute. Spalam celelalte legume, vanata, dovlecelul si rosiile, taiem vanata si dovlecelul cu tot cu coaja in cuburi cam de aceeasi marime. Le adaugam la prajeala de ceapa si bacon si le calim la foc iute miscand din cand in cand din tigaie. Daca uleiul a fost absorbit in totaliate de vanata, care este ca un burete asupra uleiului, mai adaugam 2-3 linguri de ulei de masline pentru a evita arderea cepei si a baconului. Continuam prajirea inca 2-3 minute. Adaugam rosiile taiate cuburi de marime potrivita, sare si piper. Amestecam si lasam inca 2 minute la foc iute. La final adaugam mararul si apa. Punem amestecul de legume intr-un vas termorezistent, adaugam nautul scurs de ap0a si amestecam putin.

Pentru perisoare: spalam carnea si o taiem cuburi. O tocam la masina de tocat carne sau o maruntim la robotul de bucatarie. Adaugam sare si piper, oul si frunze taiate marunt de patrunjel. Amestecam bine compozitia si cu mainile formam periosare.

Cu o lingura facem o gropita in amestecul de legume din tava, iar in mijloc punem cate o perisoara. Acoperim tava cu folie de aluminiu si dam la cuptorul incins la 190 grade pentru 25-30 minute. Se serveste mancarea calda cu paine de casa. Sa va fie de folos!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de naut cu legume si perisoare" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ardei prajiti umpluti cu carne

Ardei prajiti umpluti cu carne

Mai intai ne ocupam de ardei..................taiem cu ajutorul unui cutit in dreptul cotorului

3 voturi    1 comentariu
1h 45 min
Mancaruri cu carne
Porc cu miere si broccoli

Porc cu miere si broccoli

Se amesteca sosul de rosii cu sosul de soia si mierea. Se lasa 30 de minute amestecul sa se odihneasca.

3 voturi    13 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 1 borcan naut
  • 1 vanata
  • 1 dovlecel
  • 1 ceapa rosie
  • 6 rosii
  • cateva frunze de marar
  • 5-6 linguri ulei de masline
  • 150 gr bacon
  • sare si piper dupa gust
  • 1 cescuta mica de apa
  • Pentru perisoare:
  • 350 gr pulpa de porc
  • sare si piper dupa gust
  • 1 ou
  • frunze proaspete de patrunjel

Raporteaza reteta

Retete
de Simona_Georgescu
Briose din aluat dospit cu branza umplute cu prune uscate

Briose din aluat dospit cu branza umplute cu prune uscate

Aluatul l-am facut la masina de paine, iar ingredientele au fost puse in masina in ordinea scrisa

4 voturi    5 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Savarine cu iz din flori de soc si crema de vanilie cu mascarpone

Savarine cu iz din flori de soc si crema de vanilie cu mascarpone

Pentru aluat: Am pus faina cu sarea intr-un castron. Am amestecat laptele, uleiul, zaharul si

7 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Prajituri
Prajitura cu branza si capsuni

Prajitura cu branza si capsuni

Pentru blat:ouale intregi se mixeaza impreuna cu indulcitorul pulbere, pana devin o spuma consistenta,

1 vot    0 comentarii
1h
Prajituri
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Aripioare de pui crocante Aripioare de pui crocante

Din meniul rapid al weekendului care-a trecut :) . Ai nevoie de trei vase: - in primul vas pui jumatate din cantitatea de faina -

23 voturi    13 comentarii
30 min
Fripturi
Piept de pui tailandez Piept de pui tailandez

Se pune laptele pe foc intr-un vas impreuna cu pieptul taiat suvite,dupa 10-15 min. se adauga pasta de curry, sare,. piper daca mai

0 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Potaje de acelga(tocana de cardon)