autor:

Simona_Georgescu

» » Mancaruri cu carne

Mancare de naut cu legume si perisoare

Autor: Simona_Georgescu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 19 ianuarie 2017

Alte retete din aceeasi categorie
Ti-a placut? Da-o mai departe!
Autor: Simona_Georgescu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 19 ianuarie 2017

Ingrediente
1 borcan naut, 1 vanata, 1 dovlecel, 1 ceapa rosie, 6 rosii, cateva frunze de marar, 5-6 linguri ulei de masline, 150 gr bacon, sare si piper dupa gust, 1 cescuta mica de apa, Pentru perisoare:, 350 gr pulpa de porc, sare si piper dupa gust, 1 ou, frunze proaspete de patrunjel

Dificultate: Medie Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Baconul fara soric, taiat cubulete il prajim in 2-3 linguri ulei de masline. Cand a prins putina culoare adaugam ceapa taiata marunt. Lasam sa se caleasca impreuna pana ceapa se inmoaie, aproximativ 2 minute. Spalam celelalte legume, vanata, dovlecelul si rosiile, taiem vanata si dovlecelul cu tot cu coaja in cuburi cam de aceeasi marime. Le adaugam la prajeala de ceapa si bacon si le calim la foc iute miscand din cand in cand din tigaie. Daca uleiul a fost absorbit in totaliate de vanata, care este ca un burete asupra uleiului, mai adaugam 2-3 linguri de ulei de masline pentru a evita arderea cepei si a baconului. Continuam prajirea inca 2-3 minute. Adaugam rosiile taiate cuburi de marime potrivita, sare si piper. Amestecam si lasam inca 2 minute la foc iute. La final adaugam mararul si apa. Punem amestecul de legume intr-un vas termorezistent, adaugam nautul scurs de ap0a si amestecam putin.

Pentru perisoare: spalam carnea si o taiem cuburi. O tocam la masina de tocat carne sau o maruntim la robotul de bucatarie. Adaugam sare si piper, oul si frunze taiate marunt de patrunjel. Amestecam bine compozitia si cu mainile formam periosare.

Cu o lingura facem o gropita in amestecul de legume din tava, iar in mijloc punem cate o perisoara. Acoperim tava cu folie de aluminiu si dam la cuptorul incins la 190 grade pentru 25-30 minute. Se serveste mancarea calda cu paine de casa. Sa va fie de folos!!
Baconul fara soric, taiat cubulete il prajim in 2-3 linguri ulei de masline. Cand a prins putina culoare adaugam ceapa taiata marunt. Lasam sa se cale
Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de naut cu legume si perisoare" nu uita sa-i faci un review
Retete
Alte retete din Mancaruri cu carne
Rulouri de piept de pui cu dovlecel

Rulouri de piept de pui cu dovlecel

Se taie pieptul de pui incepand din mijloc spre margini, desfasurandu-l ca o foaie mai grosuta. Procedati

22 voturi    10 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne
Pulpe de pui pe pat de varza

Pulpe de pui pe pat de varza

Spalati si curatati pulpele de pui, apoi frecati-le cu amestecul de condimente. Tocati varza si celelalte

5 voturi    6 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 1 borcan naut
  • 1 vanata
  • 1 dovlecel
  • 1 ceapa rosie
  • 6 rosii
  • cateva frunze de marar
  • 5-6 linguri ulei de masline
  • 150 gr bacon
  • sare si piper dupa gust
  • 1 cescuta mica de apa
  • Pentru perisoare:
  • 350 gr pulpa de porc
  • sare si piper dupa gust
  • 1 ou
  • frunze proaspete de patrunjel

Raporteaza reteta

Retete
de Simona_Georgescu
Musaca in stil grecesc

Musaca in stil grecesc

In primul rand, pregatim sosul: in bolul robotului de bucatarie, am adaugat carnea taiata cuburi

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu menta

Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu menta

Carnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie. Semintele de chimen, chimion, sumacul,

1 vot    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Galuste din cartofi cu ragu de porc dulce-picant

Galuste din cartofi cu ragu de porc dulce-picant

Pentru ragu: carnea de porc se spala, se lasa sa se zvante, se taie cuburi si se toaca la masina

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Mancaruri cu carne
Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Tochitura cu piept de pui Tochitura cu piept de pui

Se pune uleiul la incins, se adauga pieptul de pui. Se lasa 5 minute, pieptul de pui la prajit si se adauga carnatul afumat de casa.

0 voturi    0 comentarii
35 min
Mancaruri cu carne
Papricas de pui cu galuste Papricas de pui cu galuste

Pregatim intai galustele. Separam oualele. Batem albusul spuma cu putina sare, adaugam in ploaie grisul si amestecam. Punem galbenusurile

0 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Mancaruri cu carne