autor:

Simona_Georgescu

» » Mancaruri cu carne

Mancare de naut cu legume si perisoare

Autor: Simona_Georgescu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 19 ianuarie 2017

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Simona_Georgescu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 19 ianuarie 2017

Ingrediente
1 borcan naut, 1 vanata, 1 dovlecel, 1 ceapa rosie, 6 rosii, cateva frunze de marar, 5-6 linguri ulei de masline, 150 gr bacon, sare si piper dupa gust, 1 cescuta mica de apa, Pentru perisoare:, 350 gr pulpa de porc, sare si piper dupa gust, 1 ou, frunze proaspete de patrunjel

Dificultate: Medie Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Baconul fara soric, taiat cubulete il prajim in 2-3 linguri ulei de masline. Cand a prins putina culoare adaugam ceapa taiata marunt. Lasam sa se caleasca impreuna pana ceapa se inmoaie, aproximativ 2 minute. Spalam celelalte legume, vanata, dovlecelul si rosiile, taiem vanata si dovlecelul cu tot cu coaja in cuburi cam de aceeasi marime. Le adaugam la prajeala de ceapa si bacon si le calim la foc iute miscand din cand in cand din tigaie. Daca uleiul a fost absorbit in totaliate de vanata, care este ca un burete asupra uleiului, mai adaugam 2-3 linguri de ulei de masline pentru a evita arderea cepei si a baconului. Continuam prajirea inca 2-3 minute. Adaugam rosiile taiate cuburi de marime potrivita, sare si piper. Amestecam si lasam inca 2 minute la foc iute. La final adaugam mararul si apa. Punem amestecul de legume intr-un vas termorezistent, adaugam nautul scurs de ap0a si amestecam putin.

Pentru perisoare: spalam carnea si o taiem cuburi. O tocam la masina de tocat carne sau o maruntim la robotul de bucatarie. Adaugam sare si piper, oul si frunze taiate marunt de patrunjel. Amestecam bine compozitia si cu mainile formam periosare.

Cu o lingura facem o gropita in amestecul de legume din tava, iar in mijloc punem cate o perisoara. Acoperim tava cu folie de aluminiu si dam la cuptorul incins la 190 grade pentru 25-30 minute. Se serveste mancarea calda cu paine de casa. Sa va fie de folos!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de naut cu legume si perisoare" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ficatei de pasare

Ficatei de pasare

Se pun la prajit ficateii in putin ulei. Cand sunt aproape gata, se adauga ceapa taiata fideluta

23 voturi    6 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Sarmale cu curcan si varza murata in cuib

Sarmale cu curcan si varza murata in cuib

Varza o punem la desarat in apa calduta. Oala de lut (in caz ca folositi una de lut) o puneti cu

1 vot    2 comentarii
4h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 1 borcan naut
  • 1 vanata
  • 1 dovlecel
  • 1 ceapa rosie
  • 6 rosii
  • cateva frunze de marar
  • 5-6 linguri ulei de masline
  • 150 gr bacon
  • sare si piper dupa gust
  • 1 cescuta mica de apa
  • Pentru perisoare:
  • 350 gr pulpa de porc
  • sare si piper dupa gust
  • 1 ou
  • frunze proaspete de patrunjel

Raporteaza reteta

Retete
de Simona_Georgescu
Briose din aluat dospit cu branza umplute cu prune uscate

Briose din aluat dospit cu branza umplute cu prune uscate

Aluatul l-am facut la masina de paine, iar ingredientele au fost puse in masina in ordinea scrisa

4 voturi    5 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Savarine cu iz din flori de soc si crema de vanilie cu mascarpone

Savarine cu iz din flori de soc si crema de vanilie cu mascarpone

Pentru aluat: Am pus faina cu sarea intr-un castron. Am amestecat laptele, uleiul, zaharul si

7 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Prajituri
Prajitura cu branza si capsuni

Prajitura cu branza si capsuni

Pentru blat:ouale intregi se mixeaza impreuna cu indulcitorul pulbere, pana devin o spuma consistenta,

3 voturi    1 comentariu
1h
Prajituri
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Cotlet de porc cu sos de mustar Cotlet de porc cu sos de mustar

Se spala cotletele (neaparat cu os), se sterg, se ung cu mustar si se presara cu baza pentru mancaruri, sare si piper, dupa gust. Se

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Mancare de cartofi cu kaizer Mancare de cartofi cu kaizer

Se taie kaizerul feliute se pune intr-o tigaie cu putin ulei si se prajeste, dupa ce s-a facut, se scoate din tigaie si se adauga ceapa

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Tochitura ca la Focsani