Spalati si taiati in bucati pulpele de pui, iar costita bucati mai mari, apoi condimentati carnea cu piper, cimbru si paprika. Puneti la calit in ulei, intr-un vas de tuci, ceapa tocata si morcovul feliat. Dupa cateva minute adaugati carnea si costita si lasati la foc mic.
Tocati marunt ardeii si adaugati-i in mancare, impreuna cu buchetelele de conopida. Turnati in vasul de tuci 2 pahare de apa, bulion, ketchup si adaugati zaharul si concentratul. Dupa 10 minute adaugati cartofii taiati bucati mai mari, acoperiti cu un capac si lasati sa fiarba la loc mic inca 20 minute.
Tocati rosiile cubulete mici si feliati cateii de usturoi, apoi adaugati-le in mancare. Lasati sa mai fiarba la foc mic, cu capac, inca 7-8 minute, apoi adaugati verdeata tocata si dregeti gustul cu sare, piper si paprika.
Asezati pe farfurii bucati de carne si costita, legume si sos si garnisiti cu verdeata.
Pofta buna.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii