autor:

Doina  Varga

» » , Mancaruri cu carne, Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Mancare de pui cu costita si cartofi

Autor: Doina Varga (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 26 octombrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Doina Varga (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 26 octombrie 2009

Ingrediente
2 pulpe intregi de pui (800 g), 300 g costita afumata, 3 cartofi, 1-2 rosii, 1 ceapa, 1 morcov, 2-3 ardei grasi, 1 peperoni, cativa catei de usturoi, cateva fire de patrunjel, 1 cub/lingurita concentrat de pui, 1 lingura ketchup, 50 ml bulion, 2-3 buchetele de conopida, 10 ml ulei, 1 lingurita zahar, sare, piper, paprika, cimbru

Dificultate: Medie Timp: 50 min

41 voturi

Mod de preparare

Spalati si taiati in bucati pulpele de pui, iar costita bucati mai mari, apoi condimentati carnea cu piper, cimbru si paprika. Puneti la calit in ulei, intr-un vas de tuci, ceapa tocata si morcovul feliat. Dupa cateva minute adaugati carnea si costita si lasati la foc mic.
Tocati marunt ardeii si adaugati-i in mancare, impreuna cu buchetelele de conopida. Turnati in vasul de tuci 2 pahare de apa, bulion, ketchup si adaugati zaharul si concentratul. Dupa 10 minute adaugati cartofii taiati bucati mai mari, acoperiti cu un capac si lasati sa fiarba la loc mic inca 20 minute.
Tocati rosiile cubulete mici si feliati cateii de usturoi, apoi adaugati-le in mancare. Lasati sa mai fiarba la foc mic, cu capac, inca 7-8 minute, apoi adaugati verdeata tocata si dregeti gustul cu sare, piper si paprika.
Asezati pe farfurii bucati de carne si costita, legume si sos si garnisiti cu verdeata.
Pofta buna.
Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de pui cu costita si cartofi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Cartofi cu parmezan in vasul roman

Cartofi cu parmezan in vasul roman

Se curata cartofii si se taie dupa preferinta. Vasul roman se tine in apa pentru 30 minute. Punem

4 voturi    5 comentarii
50 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Piept de pui cu legume

Piept de pui cu legume

Pieptul de pui se spala,se taie fasii si se condimenteaza cu piper, un pic de cimbru, delikat, cateva

3 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 8 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 30 iulie 2010

    O bunatate !

  • Doina  Varga

    Doina Varga (Chef de cuisine) , 13 martie 2010

    Dragi prietene, o perioada de timp nu voi mai raspunde la comentariile voastre. Mie imi place de multe ori sa glumesc, dar de aici pana la a fi acuzata de una si de alta este cale lunga. Daca aveti intrebari legate de reteta, va rog sa imi trimiteti un mesaj privat. Va multumesc anticipat.

  • Doina  Varga

    Doina Varga (Chef de cuisine) , 03 noiembrie 2009

    Multumesc. Ma bucur ca va place.

    • Fara foto

      Cely , 01 noiembrie 2009

      Apetisanta mancartica.Mmmmmmm

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 31 octombrie 2009

      Bun,bun,bun...

    • Doina  Varga

      Doina Varga (Chef de cuisine) , 30 octombrie 2009

      Multumesc mult. Da, Costy, are mult sos. Noua asa ne place.

    • costy1969

      costy1969 (Chef de cuisine) , 30 octombrie 2009

      arata foarte bine,am salvat-o pentru a o prepara,din foto cred ca a iesit cam zamoasa,mie imi place sa stea lingura drept in mancarica.

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 29 octombrie 2009

      O prezentare superba si mancarea sunt sigura ca este pe masura ta draga Doina.Felicitari.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

50 min

41 voturi

Ingrediente

  • 2 pulpe intregi de pui (800 g)
  • 300 g costita afumata
  • 3 cartofi
  • 1-2 rosii
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 2-3 ardei grasi
  • 1 peperoni
  • cativa catei de usturoi
  • cateva fire de patrunjel
  • 1 cub/lingurita concentrat de pui
  • 1 lingura ketchup
  • 50 ml bulion
  • 2-3 buchetele de conopida
  • 10 ml ulei
  • 1 lingurita zahar
  • sare
  • piper
  • paprika
  • cimbru

Raporteaza reteta

Retete
de Doina Varga
Praz umplut

Praz umplut

Se taie prazul, pana la frunze , in bucati lungi de 6-8 cm desfacandu-se in tubulete de cate 2 straturi.

41 voturi    8 comentarii
1h 25 min
Retete vegetariene
Gratar special de pui

Gratar special de pui

1. Se taie pieptul de pui in lung in sase fasii, se condimenteaza, se bate putin. 2. Se toaca pulpele

32 voturi    7 comentarii
45 min
Fripturi
Prajitura rapida (simpla) cu mere fara aluat

Prajitura rapida (simpla) cu mere fara aluat

Intr-o tava puneti 1/2 pachet margarina (100g), turnati 1/2 din Compozitia 1, puneti merele stoarse,

128 voturi    20 comentarii
40 min
Prajituri

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Tocanita de carne cu legume si piure de cartofi Tocanita de carne cu legume si piure de cartofi

Carnea o spalam bine si o taiem bucatele potrivite, eliminand toate fibrele si grasimea in exces. In tigaia in care vom gati incalzim

2 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne
Pulpite de pui cu mancarica de stevie si leurda Pulpite de pui cu mancarica de stevie si leurda

Intr-un vas cu capac punem usturoiul trecut prin presa, uleiul de masline, vinul, zeama de lamaie, boiaua, sarea si piperul. Le amestecam

1 vot    0 comentarii
50 min
Delicii sanatoase de la bloggeri
Cartofi noi, impanati