Tocam ceapa si ardeiul si le punem la calit. Dupa vreo 5 minute punem si copanelele peste legume sa se rumeneasca un pic.Adaugam o cana de apa ,2 linguri de bulion, delikat si lasam sa fiarba circa 40 minute . Intre timp intr-o cratita marisoara punem apa cu sare la fiert,cand incepe sa dea in clocot punem spanacul (spalat si curatat in prealabil) la oparit.Il lasam cam 10 minute,dupa care il punem la scurs.Il tocam ,nu prea marunt, si-l adaugam in cratita, peste legume si carne.Cele 2 oua le batem si le adaugam in cratita .Daca mai este nevoie mai puneti un pic de apa si piper .Mai dam un clocot si gata mancarea...Arata si bine si este si delicioasa . Pofta buna
Incearca o reteta usoara de briose pufoase cu aroma de vanilie si ciocolata. Acest desert simplu si rapid se prepara in doar...
Briose pufoase cu vanilie si ciocolata – reteta usoara, gata in 30 de minuteDescopera reteta traditionala pentru cartofi taranesti si invata cum sa prepari acest fel de mancare delicios si simplu. Afla...
Cartofi taranesti reteta traditionala. Cum sa gatesti cartofi taranesti deliciosiIncearca reteta noastra savuroasa de ceafa de porc la tigaie, gatita cu ceapa rosie usor sotata, rosii cherry dulci si...
Ceafa de porc la tigaie cu ceapa rosie, rosii cherry si rozmarin – reteta simpla si aromataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii