Mancare de vinete

Timp pregatire
65 minute
Complexitate
redusa
Mancare de vinete

Ingrediente

  • 3 vinete
  • o capatana de usturoi
  • sare
  • piper
  • 100 ml ulei
  • doua linguri de bulion
  • trei frunze de dafin
  • o legatura de patrunjel

Mod de preparare

Vinetele se curata de coaja se taie cuburi se sareaza si se pun intr-o sita circa 15 minute. Punem cratita pe foc cu uleiul, vinetele si apa cat sa le acopere. Se lasa la fiert 20min dupa care punem foile de dafin,usturoiul , sarea si piperul dupa gust dar si bulionul, lasand sa mai fiarba 10min . Oprim focul si adaugam patrunjelul. Aceasta mancare este mai gustoasa rece(asta nu inseamna ca nu se mananca calda). POFTA BUNA

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise