autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu peste

Mancare multicolorata

Autor: Mihaela76 (Chef de cuisine)   
   Specific: 

China


    Reteta postata pe: 01 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Mihaela76 (Chef de cuisine)   
Specific:  

China


Reteta postata pe: 01 august 2008

Ingrediente
200 g paste late, sare, piper, 3-4 linguri de ulei, 1 ardei iute, 2 lamai verzi, 100 g conopida, 2 morcovi, 250 g peste afumat, 2 linguri zeama de lamaie. 1 lingura amidon, 100 ml vin alb, scortisoara, 2 linguri de cocos ras

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Pastele se fierb in apa cu sare.
Se fierb, se trec printr-un jet de apa rece si se amesteca cu o lingura de ulei.
Ardeiul iute se curata de samburi si se taie marunt.
Lamaile se taie felii si se curata de coaja.
Conopida spalata se rupe in buchetele mici.
Morcovii curatati se taie rondele.
Pestele afumat se taie bucati si se stropeste cu zeama de lamaie.
Legumele se calesc in 2-3 linguri de ulei.
Se adauga vinul, lamaile si scortisoara, apoi amidonul dizolvat in putina apa.
Sosul se sareaza si se pipereaza.
Astfel pregatit se serveste cu pestele si pastele amestecat, si se orneaza cu verdeata si cocos.
Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare multicolorata" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Peste la cuptor

Peste la cuptor

Ne place pestele si , ca atare, gatim orice fel de peste gasim de cumparat in pravalie, bineinteles

7 voturi    4 comentarii
1h
Mancaruri cu peste
File de Pangasius cu cartofi la cuptor

File de Pangasius cu cartofi la cuptor

Bagam la cuptor in tava fileurile,pe care in prealabil le ornam si le motzam cu ce dorim si ne place.Punem

47 voturi    14 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 200 g paste late
  • sare
  • piper
  • 3-4 linguri de ulei
  • 1 ardei iute
  • 2 lamai verzi
  • 100 g conopida
  • 2 morcovi
  • 250 g peste afumat
  • 2 linguri zeama de lamaie. 1 lingura amidon
  • 100 ml vin alb
  • scortisoara
  • 2 linguri de cocos ras

Raporteaza reteta

Retete
de Mihaela76
PASTAI VERZI CU BULION

PASTAI VERZI CU BULION

Ceapa taiata marunt se pune la prajit in ulei oala sub presiune. Se adauga pastaile, spalate si rupte

3 voturi    4 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tarta de caise

Tarta de caise

Se scot samburii fructelor si se presara cu putin zahar. Galbenusurile se bat impreuna cu zaharul

17 voturi    0 comentarii
1h
Prajituri
PIFTELE VITA

PIFTELE VITA

Morcovii si cartoful se rad pe razatoarea mica, painea se moaie in apa, patrunjelul se toaca marunt.

2 voturi    7 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Peste asiatic Peste asiatic

Intr-un castron se amesteca toate ingredientele pentru marinada,se adauga pestele, se amesteca bine sa fie cuprins pestele in totalitate

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu peste
Crochete de peste cu 4 sosuri Crochete de peste cu 4 sosuri

Crochete de peste: Se curata pestele, se spala si se fierbe inabusit, cu sare si ceapa tocata marunt. Se prepara un sos alb facut din

1 vot    0 comentarii
30 min
Aperitive
Somon la cuptor cu legume