autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu peste

Mancare multicolorata

Autor: Mihaela76 (Chef de cuisine)   
   Specific: 

China


    Reteta postata pe: 01 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Mihaela76 (Chef de cuisine)   
Specific:  

China


Reteta postata pe: 01 august 2008

Ingrediente
200 g paste late, sare, piper, 3-4 linguri de ulei, 1 ardei iute, 2 lamai verzi, 100 g conopida, 2 morcovi, 250 g peste afumat, 2 linguri zeama de lamaie. 1 lingura amidon, 100 ml vin alb, scortisoara, 2 linguri de cocos ras

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Pastele se fierb in apa cu sare.
Se fierb, se trec printr-un jet de apa rece si se amesteca cu o lingura de ulei.
Ardeiul iute se curata de samburi si se taie marunt.
Lamaile se taie felii si se curata de coaja.
Conopida spalata se rupe in buchetele mici.
Morcovii curatati se taie rondele.
Pestele afumat se taie bucati si se stropeste cu zeama de lamaie.
Legumele se calesc in 2-3 linguri de ulei.
Se adauga vinul, lamaile si scortisoara, apoi amidonul dizolvat in putina apa.
Sosul se sareaza si se pipereaza.
Astfel pregatit se serveste cu pestele si pastele amestecat, si se orneaza cu verdeata si cocos.
Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare multicolorata" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Reteta de primavara cu peste picant

Reteta de primavara cu peste picant

Se spala si se curata pestele, se taie file si se dezoseaza. Se unge fiecare bucata de peste cu

2 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste
peste la cuptor

peste la cuptor

Pestele se spala, se curata, se taie felii si se pune la scurs, apoi se sareaza, se aseaza in tava

14 voturi    3 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 200 g paste late
  • sare
  • piper
  • 3-4 linguri de ulei
  • 1 ardei iute
  • 2 lamai verzi
  • 100 g conopida
  • 2 morcovi
  • 250 g peste afumat
  • 2 linguri zeama de lamaie. 1 lingura amidon
  • 100 ml vin alb
  • scortisoara
  • 2 linguri de cocos ras

Raporteaza reteta

Retete
de Mihaela76
PASTAI VERZI CU BULION

PASTAI VERZI CU BULION

Ceapa taiata marunt se pune la prajit in ulei oala sub presiune. Se adauga pastaile, spalate si rupte

3 voturi    4 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tarta de caise

Tarta de caise

Se scot samburii fructelor si se presara cu putin zahar. Galbenusurile se bat impreuna cu zaharul

17 voturi    0 comentarii
1h
Prajituri
PIFTELE VITA

PIFTELE VITA

Morcovii si cartoful se rad pe razatoarea mica, painea se moaie in apa, patrunjelul se toaca marunt.

2 voturi    7 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Pastrav la cuptor si orez cu legume. Pastrav la cuptor si orez cu legume.

Pentru pastrav. Pentru inceput punem cuptorul la incins, 200 grade C. Pestele se spala bine cu apa rece, apoi se pune intr-o tava

2 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Peste al cartoccio sau in punga la cuptor Peste al cartoccio sau in punga la cuptor

Dupa ce ati curatat pestii de solzi si de interioare, ii uscati de apa. In burta lor introduceti 1/2 catei de usturoi, frunzele de

9 voturi    5 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Merlucius cu legume